Kaynak belirtmeni rica ediyorum.Türkiyede satışı olduğu için araştırıp ekledim
Kaynak belirtmeni rica ediyorum.Türkiyede satışı olduğu için araştırıp ekledim
düzeltilemeyecek bir şey değil? emek verdim daha da veririm sorun değil. yeter ki alacak dostlara faydalı olsunBöyle bir rehber tasarıma göre hazırlanmaz. Ben ekran kartı diyorum, sen kasa diyorsun.
gameclock hızı sapphire den fazlaydı yanlış hatırlamııyorsamolması gereken yerde bence
İnce hesapta satilan 5600xt sapphire iyi midir? bende suan asus tuf 5600xt evo var onunla es değerdemi 1660 super veya 5600xt alacagimFan devrinin sabit tutulduğu teste bakmak en mantıklısı. Sapphire Pulse stok olarak en sessiz çalışan model. 1600 RPM'de ROG Strix'ten soğuk çalışıyor.
Alıntıyı görüntüle
Link paylaşır mısınız? Sapphire Pulse mu Pulse BE mi?İnce hesapta satilan 5600xt sapphire iyi midir? bende suan asus tuf 5600xt evo var onunla es değerdemi 1660 super veya 5600xt alacagim
arkadaşlar daha iyi olduğunu söylüyorİnce hesapta satilan 5600xt sapphire iyi midir? bende suan asus tuf 5600xt evo var onunla es değerdemi 1660 super veya 5600xt alacagim
orda benim kartım yok bende test etmek istiyorumVideo linkini paylaşıyorum direkt:
Gaming gecesinde satilan incr hesapta Pulse Be olmasi gerekLink paylaşır mısınız? Sapphire Pulse mu Pulse BE mi?
Kartınızın modeli nedir? Test olarak Superposition ve Heaven öneririm. Sonuçları paylaşırsanız sevinirim.orda benim kartım yok bende test etmek istiyorum
Fiyatına bağlı olarak alınabilir. TUF EVO daha iyi Pulse BE modelinden.Gaming gecesinde satilan incr hesapta Pulse Be olmasi gerek
asus dual evo kartımın modeliKartınızın modeli nedir? Test olarak Superposition ve Heaven öneririm. Sonuçları paylaşırsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatına bağlı olarak alınabilir. TUF EVO daha iyi Pulse BE modelinden.
Bahsettiğim testleri yapabilirsiniz. Sonuçları fan devrini belirterek paylaşır mısınız testten sonra?asus dual evo kartımın modeli
O da ROG'ye yakın performans verir muhtemelenasus dual evo kartımın modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
@resitali bu testlerin hangi programla yapıldığna dair bir bilgi yok mu?
ben görünüş dedim diye linçlendim. hiç bahsetme bileAsus ROG Pulse'a göre bir tık daha üste sayılır çünkü ARGB var. @crazyreign de öyle der eminim.