Tasarımından dolayı üstte mi tutuyorsun ?o yüzden üstünde tutuyorum, ayrıca rgbsi de var. baktığım tek şey 1-2 oynayan değerler değil
Tasarımından dolayı üstte mi tutuyorsun ?o yüzden üstünde tutuyorum, ayrıca rgbsi de var. baktığım tek şey 1-2 oynayan değerler değil
Bu liste neye göre yapıldı? Öznel düşüncelere göre mi, nesnel düşüncelere göre mi? Öznel düşüncelere göre yapıldığı bariz belli de.o yüzden üstünde tutuyorum, ayrıca rgbsi de var. baktığım tek şey 1-2 oynayan değerler değil
Bu liste neye göre yapıldı? Öznel düşüncelere göre mi, nesnel düşüncelere göre mi? Öznel düşüncelere göre yapıldığı bariz belli de.
Ben de Pulse'u 2150'ye almıştım. İki kart da indirime giriyor, hatırlatayım.3080 e aldım rog strix'i. ilk gördüğümüz fiyattan almıyoruz ki böyle şeyleri siz de biliyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
windforce diyorsan ısınma sorunu var en kötü modellerden biri
3 fanlı modelinden bahsediyorum3080 e aldım rog strix'i. ilk gördüğümüz fiyattan almıyoruz ki böyle şeyleri siz de biliyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
windforce diyorsan ısınma sorunu var en kötü modellerden biri
Gaming MX modelini göremiyorum.kaynak
özneli de kattım dediğim gibi
insanlar güzel durduğu için tozlanacak cougar kasaya 2kdan fazla verilir diyor benimki neden bu kadar ters geldi kiTasarımından dolayı üstte mi tutuyorsun ?
Gaming OC modeli bahsettiğin.3 fanlı modelinden bahsediyorum
Türkiyede satışı olduğu için araştırıp ekledimGaming MX modelini göremiyorum.
Bizim de kaynağımız burası.kaynak
özneli de kattım dediğim gibi
Böyle bir rehber tasarıma göre hazırlanmaz. Ben ekran kartı diyorum, sen kasa diyorsun.insanlar güzel durduğu için tozlanacak cougar kasaya 2kdan fazla verilir diyor benimki neden bu kadar ters geldi ki
olması gereken yerde bence3 fanlı modelinden bahsediyorum
evetGaming OC modeli bahsettiğin.