Monitör var. Sadece kasa arıyorumSadece kasa mı
Anladım hocam eve gideyim sana bulunacak parçaları yazarımMonitör var. Sadece kasa arıyorum
Selam. Ne yaptınız hocam parçaları yazacaktınız.Anladım hocam eve gideyim sana bulunacak parçaları yazarım
Bakıyorum hocam unutmuşumSelam. Ne yaptınız hocam parçaları yazacaktınız.
Eyvallah hocam sağolBakıyorum hocam unutmuşum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ3 8100 senin için ugun mudur yoksa daha iyi bir işlemci mi istersin
R3 3100-3600 Gibi
2. El Ryzen 5 2600 1500₺
2. El RX 580 8gb 1600₺
Corsair 550w psu 80+ 800₺
2 tane 0 ram 1000₺ 8x2 16gb
0 am4 anakart 1250-1500₺ arası
Kasa 2. Elden güzel bir tane almak için 500 Yeter
SSD de max 700₺ tutar M2 yada dram li sata bir SSD
.
GPU şöyle bir şey al ama almadan önce Furmark değerlerini öğren stress testi yapmasını iste değerini sana atsın
Önemli değil Hocam eğer AMD sistem dizeceksen psu kaliteli tut benden tavsiye sonra başın ağrır :/Eyvallah hocam sağol
Hocam arkadaşa üzüldüm yine de yardım etmişsiniz teşekkür etmek istedim sizin gibiler hala var adamsınızSadece kasa mı
Ne kadar bütçenizHocam arkadaşa üzüldüm yine de yardım etmişsiniz teşekkür etmek istedim sizin gibiler hala var adamsınız
Bana da yardımcı olur musunuz
Hocam 17 20 k arasıNe kadar bütçeniz
Youtube da kanalların videolarını mı bekleyeyim ya da var mı güzel bir şeylerNe kadar bütçeniz
Hocam 17 20 k arası
Youtube da kanalların videolarını mı bekleyeyim ya da var mı güzel bir şeyler
6700 nasıl işlemci eski diyorlardı iş görür mü bir de ek olarak bir şeyler ekleyip daha iyi olur mu bu sistem, ne eklemeliyim![]()
RKY / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Kasayı DeepCool seç psu zatn fsp üzmez