Bu yıl pc felan toplanmaz. Kim ne derse desin. Paranın üzerine para koyarsın 1 yıl daha bekle.7500tl civarı sistemde şuan 1660s alınıyor ileride ne olur bilmiyoruz ama bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
25 şubatta ne var ?25şubatı bekle
3060 piyasaya çıkıcak 4 bin tl falan olursa şansına25 şubatta ne var ?
ekran kartım çok eskidi 1050 ti var bende artık kaldırmıyor oyunları ve satmayı düşünüyorum eğer 1 yıl beklersem baya eskiyeceği için alınmayabilirBu yıl pc felan toplanmaz. Kim ne derse desin. Paranın üzerine para koyarsın 1 yıl daha bekle.
haklısın bende beklemeyi düşünüyorum ama stoklar ne zaman gelicek 5-6 ay sonra ise beklemeye değer mi bilemiyorumEskiden rtx2060 alınıyordu. Stokları bekle ya da şimdi al sonra yükselt. Ben olsam beklerdim.
1 Yıl bekle diyorum dostum. Pandemiydi üretimdi stoktu sıkıntı her şey 1 yıla belli bir seviyede azalır pişman olursun şuan pc felan toplanmaz idare et kaldırdıgı oyunları oyna. 1 yıla bı bu kadar daha biriktir seneye ömürlük canavar pc toplarsın.ekran kartım çok eskidi 1050 ti var bende artık kaldırmıyor oyunları ve satmayı düşünüyorum eğer 1 yıl beklersem baya eskiyeceği için alınmayabilir
şuandada 8200tlye ancak 10400f rtx2060 toplanıyor.Eskiden o fiyata 3600+2060 çıkıyordu paranda biraz artıyordu şimdi 1660s beklemeni öneririm.
doğru diyorsun sıkıntı ne kadar beklemem lazımEskiden o fiyata 3600+2060 çıkıyordu paranda biraz artıyordu şimdi 1660s beklemeni öneririm.
sınavıma 1.5 yıl kaldı fazla oyun oynayan birisi değilim o yüzden beklemek istemiyorum ama senin görüşünde mantıklı teşekkürler1 Yıl bekle diyorum dostum. Pandemiydi üretimdi stoktu sıkıntı her şey 1 yıla belli bir seviyede azalır pişman olursun şuan pc felan toplanmaz idare et kaldırdıgı oyunları oyna. 1 yıla bı bu kadar daha biriktir seneye ömürlük canavar pc toplarsın.
evet bir de monitor + klavye falan katarsan 10k oluyorşuandada 8200tlye ancak 10400f rtx2060 toplanıyor.