Cevdet Sunay
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 25,562
Kim göstermiş o eskidir şuan 1660 Tİ MAXQ gibi ondan iyi olabiliyor bazenAma oyun performanslarında RX5500M ve 1650 aynı performansı göstermiş.
Kim göstermiş o eskidir şuan 1660 Tİ MAXQ gibi ondan iyi olabiliyor bazenAma oyun performanslarında RX5500M ve 1650 aynı performansı göstermiş.
Dedim ki rx 5300m 3gb vram sahip . 1650 ile performanslari esit. 1650d3 4gb vram var sadece1060 3GB değil miydi yoksa 1650 var mı?
1650 den daha iyi 5300MDedim ki rx 5300m 3gb vram sahip . 1650 ile performanslari esit. 1650d3 4gb vram var sadece
Lenovoda cw sorunu çıkabiliyor bazen. Sogutma olarak en basarilisi acer nitro sonrasinda lenovo. Fakat ben Lenovoyu alirdim kişisel tercihimArkadaşlar konuyu açarken RX5300M:in daha iyi olduğunu yazdım zaten. Benim asıl öğrenmek istediğim soğutma sistemi, kasa ve fan sesi.
MSI kasa ve fan sesi kısmında daha kaliteli.Arkadaşlar konuyu açarken RX5300M:in daha iyi olduğunu yazdım zaten. Benim asıl öğrenmek istediğim soğutma sistemi, kasa ve fan sesi.
Acer 256 GB olmasa onu alacaktım.Lenovoda cw sorunu çıkabiliyor bazen. Sogutma olarak en basarilisi acer nitro sonrasinda lenovo. Fakat ben Lenovoyu alirdim kişisel tercihim
Hocam bu modelin ekranı pek iyi değilmiş galiba. Sadece 60 hz olmasından bahsetmiyorum.MSI kasa ve fan sesi kısmında daha kaliteli.
60hz sadece.Hocam bu modelin ekranı pek iyi değilmiş galiba.
Depolama / HZ / Ekran gibi problemlerle uğraşmak istemiyorsanız en uygunu Lenovo şu anAcer 256 GB olmasa onu alacaktım.
Post automatically merged:
Hocam bu modelin ekranı pek iyi değilmiş galiba.
MSI'larda FPS düşüşü sağlayacak bir şey görmedim hiç.60 hz olması çok büyük bir problem değil ama başka sıkıntısı var mıdır?
Oyun 2. planda şu an. Genelde Visual Studio vs. kullanacağım. Bunda da 60 hz, 120hz fark etmez zaten di mi?MSI'larda FPS düşüşü sağlayacak bir şey görmedim hiç.
Soğutma alanında iyi
Kasa ve fan sesi anlamında da bence başarılı.
Genelde ekranları 60Hz veriyorlar böyle fiyatlıları. Çok sorun değilse MSI alın. Eğer 60Hz istemem derseniz Lenovo alın.