Öneri 7500 TL laptop önerisi

Arkadaşlar peki soğutma ve fan sesi olarak aralarında en iyisi hangisi?

Arkadaşlar konuyu açarken RX5300M:in daha iyi olduğunu yazdım zaten. Benim asıl öğrenmek istediğim soğutma sistemi, kasa ve fan sesi.

Arkadaşlar konuyu açarken RX5300M:in daha iyi olduğunu yazdım zaten. Benim asıl öğrenmek istediğim soğutma sistemi, kasa ve fan sesi.
Lenovoda cw sorunu çıkabiliyor bazen. Sogutma olarak en basarilisi acer nitro sonrasinda lenovo. Fakat ben Lenovoyu alirdim kişisel tercihim

MSI kasa ve fan sesi kısmında daha kaliteli.

Lenovoda cw sorunu çıkabiliyor bazen. Sogutma olarak en basarilisi acer nitro sonrasinda lenovo. Fakat ben Lenovoyu alirdim kişisel tercihim
Acer 256 GB olmasa onu alacaktım.
Post automatically merged:

MSI kasa ve fan sesi kısmında daha kaliteli.
Hocam bu modelin ekranı pek iyi değilmiş galiba. Sadece 60 hz olmasından bahsetmiyorum.

Acer 256 GB olmasa onu alacaktım.
Post automatically merged:

Hocam bu modelin ekranı pek iyi değilmiş galiba.
Depolama / HZ / Ekran gibi problemlerle uğraşmak istemiyorsanız en uygunu Lenovo şu an

60 hz olması çok büyük bir problem değil ama başka sıkıntısı var mıdır? Bu arada daha sonradan RAM ekleyeceğim. RAM eklerken bana sıkıntı çıkarmaması önemli.

60 hz olması çok büyük bir problem değil ama başka sıkıntısı var mıdır?
MSI'larda FPS düşüşü sağlayacak bir şey görmedim hiç.
Soğutma alanında iyi
Kasa ve fan sesi anlamında da bence başarılı.
Genelde ekranları 60Hz veriyorlar böyle fiyatlıları. Çok sorun değilse MSI alın. Eğer 60Hz istemem derseniz Lenovo alın.

MSI'larda FPS düşüşü sağlayacak bir şey görmedim hiç.
Soğutma alanında iyi
Kasa ve fan sesi anlamında da bence başarılı.
Genelde ekranları 60Hz veriyorlar böyle fiyatlıları. Çok sorun değilse MSI alın. Eğer 60Hz istemem derseniz Lenovo alın.
Oyun 2. planda şu an. Genelde Visual Studio vs. kullanacağım. Bunda da 60 hz, 120hz fark etmez zaten di mi?

Geri