fab hala bazı yerlerde 7400tl civarında alınacak en iyi koltuklardan 10.5kya future var çok daha iyi ama çıkamam dersen fabda iş görürBahsettiğim bütçeden maksimum 1000-1500 TL daha çıkabilirim, önerileriniz neler?
hawk fab 7400tl hepsiburada'da peşin fiyata 6 taksitBahsettiğim bütçeden maksimum 1000-1500 TL daha çıkabilirim, önerileriniz neler?
Hocam Hawk Fab'ların bir farkı var mı? Fab v6, v4 gibifab hala bazı yerlerde 7400tl civarında alınacak en iyi koltuklardan 10.5kya future var çok daha iyi ama çıkamam dersen fabda iş görür
Hocam şu anda almayacağım için büyük ihtimalle indirim bitecektirhawk fab 7400tl hepsiburada'da peşin fiyata 6 taksit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben aldım büyük ihtimal yarın gelecek
Yok bee sırf renk değişiyor. Bende V6 var v4 ile birebir aynı.Hocam Hawk Fab'ların bir farkı var mı? Fab v6, v4 gibi
Hocam şu anda almayacağım için büyük ihtimalle indirim bitecektir
hep o fiyatlarda zatenHocam Hawk Fab'ların bir farkı var mı? Fab v6, v4 gibi
amazonda 7k 3 taksithep o fiyatlarda zaten
Kendi sitesinde 9000 TL olduğu için iyi geldi link atabilir misinizhep o fiyatlarda zaten
kendi sitesinde yaz boyu indirim vardı 7,5'tuKendi sitesinde 9000 TL olduğu için iyi geldi link atabilir misiniz
üniye geçtiğim için 3 taksit zorlardı o yüzden 6 taksit tercih ettimamazonda 7k 3 taksit
renk ve şerit farkı sadece v4 bana en iyi gözükenHocam Hawk Fab'ların bir farkı var mı? Fab v6, v4 gibi