7500 tl telefon önerisi

GorkemL

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
7500
Merhaba arkadaşlarım. Başlıkta da belirtildiği üzere 7500 bandında alınabilecek en mantıklı telefonu soruyorum. Bilgisayar mühendisliğine başlayabilirim tercihlerime göre bu sene. Ona göre bir telefon. Bu arada 10k ya kadar serbest.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada tasarım da önemli sadelikten yanayım.

10K ya kadar serbest ise S21 almaya çalış 7500 bandında ise A52S öneririm.

Valla telefon fiyatları uçtu sanırım 2 ay mı oluyor ne ben alalı benim aldığım zamanki fiyatlara göre önerim.
Samsung A52S ve A73 bütçe yetmiyorsa A53 veya A33'te bakabilirsin. Hepsinde ipx7, ois desteği stereo hoparlör vs mevcut olması gerek.

kalem yok onda değil mi
bir de ben 2 senedir uzagım takip etmiyorum biraz bahseder misin telefondan?

yani bana ne avantajı olur masasında bahseder misin?
Hangisinden ?

s21

sonuçta geçen senenin telefonu
Samsung'un TR'ye özel fiyatlandırması sayesinde 10k bütçedeki en iyi cihaz denilebilir.
Kamera, işlemci, performans, ekran fiyatının en iyi cihazı.

Samsung'un TR'ye özel fiyatlandırması sayesinde 10k bütçedeki en iyi cihaz denilebilir.
teşekkürler peki link de atar mısınız fe mi hangisi?

https://www.hepsiburada.com/samsung...-garantili-p-HBV000017C1KJ?magaza=Hepsiburada bu mu

Merhaba arkadaşlarım. Başlıkta da belirtildiği üzere 7500 bandında alınabilecek en mantıklı telefonu soruyorum. Bilgisayar mühendisliğine başlayabilirim tercihlerime göre bu sene. Ona göre bir telefon. Bu arada 10k ya kadar serbest.

Bu arada tasarım da önemli sadelikten yanayım.
7.5k için A52s öneririm kullanıyorum telefonu gayet iyi.

Geri