- Konu Sahibi Konu Sahibi
hee hocam pardon ben sizi yanlış anladımEvet biliyorum ama aşırı derece de ısınır mı acaba
1650s tek fanlı.
hee hocam pardon ben sizi yanlış anladımEvet biliyorum ama aşırı derece de ısınır mı acaba
1650s tek fanlı.
Ben 1650S olanı söylüyorum yani tek fanlı 1650S vs çift fanlı 1650S diyorum anladın mı?Birisi super diğeri normal sırf 2 fanı var diye daha iyi anlamına gelmez
Öyle yazsaydın anlardım.Ben 1650S olanı söylüyorum yani tek fanlı 1650S vs çift fanlı 1650S diyorum anladın mı?
Çünkü 1650s tek fanlı mi yoksa 1650 normal mi yazmışsınız.Ben 1650S olanı söylüyorum yani tek fanlı 1650S vs çift fanlı 1650S diyorum anladın mı?
Pardon yanlış yazmışım.Öyle yazsaydın anlardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü 1650s tek fanlı mi yoksa 1650 normal mi yazmışsınız.
Sorun değil.Pardon yanlış yazmışım.
siz 1650 super seçtiniz sanırım şu an r5 2600 ve 1650 s seçtimÖyle yazsaydın anlardım.
Çünkü 1650s tek fanlı mi yoksa 1650 normal mi yazmışsınız.
aynısını ince hesapta 7100 tl ye denk getiren bir sistem var biraz daha inceleyin sadece işlemci yükseltince daha uyguna denk geliyor.https://www.incehesap.com/superior-elite-oyuncu-bilgisayari-fiyati-44987/ bu sistemi almayı düşünüyorum özelleştirme yapmam gereken yerler nelerdir
parva aldım daha geçen gün. 7k tuttu 1650 super r3 3100 8gb ve 512gb m2en fazla 8,5k ya önerebileceğiniz sistem var mı https://www.incehesap.com/fenix-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-48954/ bu nasıl mesela özelleştirme ile
https://www.incehesap.com/fenix-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-48954/ bu nasıl özelleştirme ile ya da öneriniz var mı
Evts super seçmen daha iyi olacaktır.siz 1650 super seçtiniz sanırım şu an r5 2600 ve 1650 s seçtim
2600 daha iyi eğer bütçeme uygun olursa 2600 alıcam yoksa bende 3100e dönücemaynısını ince hesapta 7100 TL ye denk getiren bir sistem var biraz daha inceleyin sadece işlemci yükseltince daha uyguna denk geliyor.
parva aldım daha geçen gün. 7k tuttu 1650 super r3 3100 8gb ve 512gb m2
ne kadar sürdü gelmesi sisteminEvts super seçmen daha iyi olacaktır.
birde freedos mu geliyorEvts super seçmen daha iyi olacaktır.
3-4 ay önce üst komşu almıştı, keşke almasaydi, ztn sistemi bulduktan sonra herşeyini anlatmaya başladı yok işte şu kadar bütçem var şunu alicam sana da oynatırim sen düşük FPS aliyon şu kadar güne gelir, gibi gıcık gıcık konuşuyordu her neyse sistemi yanlış hatırlamıyorsam 8 günde fln gelmişti. Haftasonu sipariş etmişti.ne kadar sürdü gelmesi sistemin
Bunu bilmiyorum ama öğrenebilirimbirde freedos mu geliyor
anladım öğrenebilirseniz çok güzel olur teşekkür ederim3-4 ay önce üst komşu almıştı, keşke almasaydi, ztn sistemi bulduktan sonra herşeyini anlatmaya başladı yok işte şu kadar bütçem var şunu alicam sana da oynatırim sen düşük FPS aliyon şu kadar güne gelir, gibi gıcık gıcık konuşuyordu her neyse sistemi yanlış hatırlamıyorsam 8 günde fln gelmişti. Haftasonu sipariş etmişti.
Bunu bilmiyorum ama öğrenebilirim
Isınmıyor kanka performansı gayet iyi.Evet biliyorum ama aşırı derece de ısınır mı acaba
seninde mi aynıIsınmıyor kanka performansı gayet iyi.