Neler Yeni

75000tl laptop önerisi

Beroos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berat Duman
Bütçe
75000
Laptop lazım işte be kral bı el atsan iyi olur 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Depolama 1 tb ve üzeri olmalı

Sentinelreal1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
hocam 4060 ne şaka mı?

işlemci ve ekran kalitesi çok iyi;

buda ekran kartı 4080 olan ama ekran ve işlemci biraz daha düşük;

Sentinelreal1

80+ Bronze
hocam 4060 ne şaka mı?

işlemci ve ekran kalitesi çok iyi;

buda ekran kartı 4080 olan ama ekran ve işlemci biraz daha düşük;
hp ne teneke tamam benim arkadaştaki pcyi öneriyim o zaman senin ki şaka mı

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Baran Kut

intel istersen:

Sentinelreal1

80+ Bronze
Hocam 4060'lı da olmaz ya o fiyata çok uçuk duruyor. Evet Lenovo çok kaliteli zamanında kullandım da ama değmez o ilk attığın fiyata.
gayet değer hp excalibur monster gibi ucuz mal kullanmıyor paran varsa 5+ senelik pc arıyorsan kesinlikle alınmalı bende bir lenovo laptop vardı hala duruyor 2009da aldım çalışıyor hala yerlerden yerlere vuruldu ne şeyler gördü şimdi legion 5 var canavar maşallah seneye falan satıp legion 9 çıktı sanırım ondan alıcam

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Baran Kut
gayet değer hp excalibur monster gibi ucuz mal kullanmıyor paran varsa 5+ senelik pc arıyorsan kesinlikle alınmalı bende bir lenovo laptop vardı hala duruyor 2009da aldım çalışıyor hala yerlerden yerlere vuruldu ne şeyler gördü şimdi legion 5 var canavar maşallah seneye falan satıp legion 9 çıktı sanırım ondan alıcam
Hocam ben de aldım. Bu tarz laptoplar bataryasız ömrünü zor ilerletiyor. Taşınabilir kasa gibi bir şey oluyorlar hepsi. Ömrü ilerledikçe de fiyat değerini kaybediyor. Ondan dolayı sağlam modellerden öneriyorum ben de herkese ama fiyat aralığında daha iyi performans veren sistem varken daha düşüğüne malzeme kalitesi iyi diye yönelmem açıkçası.

Monster ve Excalibur'u unutun zaten. Alan zararına alır. Hp o kadar da kötü değil. Alan arkadaşlarım var ve memnunlar. Bizim türk malları gibi bir süre sonrasında patlamıyor ürün en azından. Servis servis dolaşmıyorsun.

En iyisi bence de Lenovo ama bu fiyat bareminde daha iyileri vardır forumdaki arkadaşlar atar şimdi.

Sentinelreal1

80+ Bronze
Hocam ben de aldım. Bu tarz laptoplar bataryasız ömrünü zor ilerletiyor. Taşınabilir kasa gibi bir şey oluyorlar hepsi. Ömrü ilerledikçe de fiyat değerini kaybediyor. Ondan dolayı sağlam modellerden öneriyorum ben de herkese ama fiyat aralığında daha iyi performans veren sistem varken daha düşüğüne malzeme kalitesi iyi diye yönelmem açıkçası.

Monster ve Excalibur'u unutun zaten. Alan zararına alır. Hp o kadar da kötü değil. Alan arkadaşlarım var ve memnunlar. Bizim türk malları gibi bir süre sonrasında patlamıyor ürün en azından. Servis servis dolaşmıyorsun.

En iyisi bence de Lenovo ama bu fiyat bareminde daha iyileri vardır forumdaki arkadaşlar atar şimdi.
Düşüncene saygılıyım ama benim düşüncemde yazılımsal olarakda çok yararlı kendi programları var lenovanın hiç bir bilgisayarda yok arkadaş 100bine kaç ay önce asus aldı ama düzgün program yok ya yani lenovo da da lenovo vantage var pil ömrünü uzatıyor hibrit kipi modu var ama asus gibi markada böyle bir yazılım yok kısacası ve lenovo cidden kaliteli türkiyede pazar birincisi ama şununda belirtmeliyim 100bine asus alan arkadaş lenovaya pahalı dedi ama cidden kaliteli diyor herkes pcdsn anlayan herkesin inkar edemiyceği bir şey servis olsun premium care evde destek bile veriyor özel hatları var benim bir soruna bir hafta araştırıp uğraştılar açıkcası eğer kalite istiyorsan premiumluk istiyorsan ve paran varsa lenovo üstüne tanımam cidden

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Baran Kut
Düşüncene saygılıyım ama benim düşüncemde yazılımsal olarakda çok yararlı kendi programları var lenovanın hiç bir bilgisayarda yok arkadaş 100bine kaç ay önce asus aldı ama düzgün program yok ya yani lenovo da da lenovo vantage var pil ömrünü uzatıyor hibrit kipi modu var ama asus gibi markada böyle bir yazılım yok kısacası ve lenovo cidden kaliteli türkiyede pazar birincisi ama şununda belirtmeliyim 100bine asus alan arkadaş lenovaya pahalı dedi ama cidden kaliteli diyor herkes pcdsn anlayan herkesin inkar edemiyceği bir şey servis olsun premium care evde destek bile veriyor özel hatları var benim bir soruna bir hafta araştırıp uğraştılar açıkcası eğer kalite istiyorsan premiumluk istiyorsan ve paran varsa lenovo üstüne tanımam cidden
Mükemmel firma ya. Zaten en iyi satış rakamlarına sahip firma da Lenovo. Aldığımda elime ürünü kalite akıyordu gerçekten Harman hoparlörü de vardı benim aldığım seride çok iyiydi zamanına göre. E tabi AMD işlemci almıştım onları soğutmak zordu bir tık laptop soğutucu ile halletmiştim zamanında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
hp omen serisine teneke dedin ya daha dediğin hiçbir şey umrumda değil iyi geceler iyi forumlar.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
Laptop lazım işte be kral bı el atsan iyi olur 😀

Depolama 1 tb ve üzeri

Hocam bence win laptop alma bu güc güzel görüntü güzel ama taşıması hakikaten sıkıntı. Benim şahsi fikrim laptop da windows tercih edeceksem 4090 i9 14900hx li msı olurdu (200 k ) çünkü taşına bilir masa üstü ama aple olunca rog 16 nın 4070 performansına yakın bir gücü daha fazla mobilitede alıyorsun bende g17 2020 var çok pişmanım keşke m1 li air yada pro alsaydım yanına eve toplama pc yapardım. Hiç rezillik çekmezdim. Dışarda priz arıyorum. Sırta çanta elde laptop taşımak çok sıkıntı

Top Bottom