7500'e RTX 3070 Satılır Mı?

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,647
Dostlar Gigabyte rtx 3070 Gaming ekran kartıma 7500tl teklif geldi. Satıp rx 6800 veya xt modeline geçmek istiyorum. Piyasa hakkında pek bilgim yok sizce 7500 normal mi? Kartın TR'de 1 yıl daha garantisi var.

Dostlar Gigabyte rtx 3070 Gaming ekran kartıma 7500tl teklif geldi. Satıp rx 6800 veya xt modeline geçmek istiyorum. Piyasa hakkında pek bilgim yok sizce 7500 normal mi? Kartın TR'de 1 yıl daha garantisi var.
Sat gitsin 1.5k ekle rx 6900xt yı çek altına kukresin

İyi Fiyat Sat. İyi Teklif Vermiş
Anında 6800xt Çekersin.

mining kartı mı yoksa temiz mi

mining kartı mı yoksa temiz mi
Temiz hocam oyun oynadım sadece.
Post automatically merged:

O zaman normal hatta bir tık düşük gibi fiyat.
İyi Fiyat Sat. İyi Teklif Vermiş
Anında 6800xt Çekersin.
Hocam bnce ideal yani hem 8gb bir kart ama gerçi biri qhd de ultra ayarlara yeter diyordu adida somoncukti
Bana da bir düşük gibi geldi.
Tek sorun kart garanti de :D. 2 haftadır bi macun değişimi yapıp gönderemediler. :peepo1:

Temiz hocam oyun oynadım sadece.

Tek sorun kart garanti de :D. 2 haftadır bi macun değişimi yapıp gönderemediler. :peepo1:

Bizim sıfır Dastir da serviste neymiş dizel olunca parça ülkede yokmuş 1 aydır yapamadılar ne zaman çıkacak diyoz bir bilmiyoruz diyorlar ne sorunu var diyoruz fiş diyo Allah'ım bir 2/3 parça kabloyu elektrik bandıyla saracaklar olacak bitecek yav disindaki plastik için 1 aydır arabamı yatar ya biraz sinirliyim kb yin

Geri