7500F + 5070 Sistem Değerlendirmesi

Şunu al genel olarak daha iyi parçalar var, sendeki SSD yi de ek olarak takarsın 2TB olur.
internetten sipariş veriliyor mu hocam bu sitede mağazalarda yazıyor sadece sipariş et gözükmüyor bende mi buglandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi modelini kullanıyorsun phoenix mi?
evet

internetten sipariş veriliyor mu hocam bu sitede mağazalarda yazıyor sadece sipariş et gözükmüyor bende mi buglandı

evet
Mağazalara özel sistem, online alınmıyor çevrenizde bir vatan şubesi vardır illaki diye attım.

Mağazalara özel sistem, online alınmıyor çevrenizde bir vatan şubesi vardır illaki diye attım.
hangi mağazalarda olduğunu görebiliyor muyuz istanbulda değilim olmayabilir bulunduğum yerde varsa hazır sistem çok rahatlatır

o değil zaten senin ilk mesajındaki python 3 olan modelde sorun var ısınma olarak 70 80 derece arası çalışıyor kart oyunlarda bile
ne önerirsiniz peki bunun yerine

hangi mağazalarda olduğunu görebiliyor muyuz istanbulda değilim olmayabilir bulunduğum yerde varsa hazır sistem çok rahatlatır

ne önerirsiniz peki bunun yerine
Tüm mağazalardan alınabiliyor, gittiğin mağazada parça yoksa biz kargoyla isteyelim 2-3 gün sonra gelip al diyebilirler veya parçalar varsa direkt verebilirler.

seçili olan anakarta göre ne artısı var bunun hocam tek önemli olan şey o değil biliyorum ama ram slotları falan daha az gözüküyor ya bunun fiyat farkına sebep olan avantajı nedir?
m2 sogutmasi var. m2 slotlarindan birisi gen5 mesela. senin sectiginin ikiside gen4 ve m2 sogutmasi yok. ama senin sectiginde de type c var oyle bir artisi var.
ayrica asusun bios arayuzu de daha iyi olacaktir

Geri