Thermaltake s200gkasa modeli ne
ramler low profile ise değmez hocam. kasayada sığar.ama rame değerse fanı üste çekersin temperli camada değebilir.Thermaltake s200g
https://www.vatanbilgisayar.com/lex...-ddr5-6000mhz-xmp-cl38-1-35v-dual-pc-ram.htmlramler low profile ise değmez hocam. kasayada sığar.ama rame değerse fanı üste çekersin temperli camada değebilir.
işe yarar ama üste çekince fan temperli cama değebilir.bende fanı üste çektim ramlere değiyor diye cama değdi.kasam menteşeli olduğu için sorun yaşamıyorum.Fanı üste çeksem işe yarar mı
Hocam youtube dan kasanın videolarına şimdi baktım da üst kısımdaki aralık fazla çarpmaz büyük ihtimalle ama üstte fan koyamam sanırım birde sen bakabilir misin rica etsemişe yarar ama üste çekince fan temperli cama değebilir.bende fanı üste çektim ramlere değiyor diye cama değdi.kasam menteşeli olduğu için sorun yaşamıyorum.
Hocam youtube dan kasanın videolarına şimdi baktım da üst kısımdaki aralık fazla çarpmaz büyük ihtimalle ama üstte fan koyamam sanırım birde sen bakabilir misin rica etsem
Teşekkürler tekrardanadam takmış camı takmamış ama arada pay var gibi duruyor sorun olmayacaktır