Bütçeİşlemcim ryzen 5 7500f kaliteli bi sıvı soğutucu önerebilir misiniz
İyi olmasına lafım yok ama hangi yükmüş o 60 dereceyi geçtirmeyenThermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
yeni aldım ve yük altında 60 un üstüne çıkmıyor sıvı soğutuculardan daha iyi
Ben her ihtimale karşı sıvı soğutucu almak istiyorum işlemciyi uzun süreli kullanmak içinThermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Ben her ihtimale karşı sıvı soğutucu almak istiyorum işlemciyi uzun süreli kullanmak için
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
İsminden değil kanka abim kullanıyor sıvı soğutma ve buz gibi yapıyor kasayı videoyu izlemiştimArkadaşın attığı kule tipi fan fazlasıyla iş görüyor. Hem fiyat konusunda avantajlı hem de uzun yıllar kullanabiliyorsun. Neden sıvı soğutma istiyorsun ? İsmi havalı diye mi ? Geneli Daha iyi performans sağlamıyor 2k civarındaki.
Bu videoyu izlersen daha iyi anlarsın.