7500F İŞLEMCİ SAHTE Mİ?

Arslan448

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar bugün 7500F işlemciyi teslim aldım inceledim ama bir gariplik fark ettim. Benim aldığım işlemcide yukardaki sağlı sollu kırmızı ile işaretlediğim yerde iki tarafta boşluk var. ancak izlediğim inceleme videolarında orada sarı pinler bulunuyor ama benim aldığımda yok. Böyle olması normal mi. sizce sahte mi ? Amazon üzerinden magicstore satıcısından aldım.

Ekler

• IMG_6064.webp
    IMG_6064.webp
    943.2 KB · Hit: 77
bazı üretimler böyleymiş.Bana da sendeki gibi geldi.Araştırdım üretim yerinden vs farklılık oluyor yazıyordu.Zaten şu an taktım ve kullanıyorum yani sahte olsa çoktan sıkıntı cıkarırdı sanırım

Arkadaşlar bugün 7500F işlemciyi teslim aldım inceledim ama bir gariplik fark ettim. Benim aldığım işlemcide yukardaki sağlı sollu kırmızı ile işaretlediğim yerde iki tarafta boşluk var. ancak izlediğim inceleme videolarında orada sarı pinler bulunuyor ama benim aldığımda yok. Böyle olması normal mi. sizce sahte mi ? Amazon üzerinden magicstore satıcısından aldım.
takınca çalışıyorsa problem değil cpu-z den kontrol edersin

Magic satıcısı güvenilir diye biliyorum üretimde farklılıklar oluyor eskiden Malezya-Çin üretiminde farklılık oluyordu yeni işlemcilerin hepsi bu şekil üretiliyor sanırım başta sizinkini Malezya sandım sizinki de China üretimmiş.

Ekler

• Screenshot_2025-11-22-20-23-55-134_com.google.android.youtube.webp
    Screenshot_2025-11-22-20-23-55-134_com.google.android.youtube.webp
    63.2 KB · Hit: 39
Siz işlemci üretmeyi ne sanıyorsunuz anlamadım

Yeni üretimlerin bu şekilde olacağı bilgisi verilmişti...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri