7500F + RTX 5070 Ti 16 GB Deneyimim

Zotac 5070ti kartım geldi 7500f ile Furmark testi yaptım 600 w psu ile 45 dk ekran kartı genelde 275 wattı geçmiyordu.%99 da çalışıyordu teste sistem için yeterli demek oluyor mu bu funmarktaki kadar yorulmuyor sonuçta oyunlarda 2 k mönitör almak kaldı geriye tavsiyeniz varmı uyguna 4kda olur
Yeterli oluyor demek evet monitörde sana kalmış 4k alırsan dlss mfg ye mecbur kalıcaksın 2k alırsan çokta açamana gerek kalmayacak

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Zotac 5070ti kartım geldi 7500f ile Furmark testi yaptım 600 w psu ile 45 dk ekran kartı genelde 275 wattı geçmiyordu.%99 da çalışıyordu teste sistem için yeterli demek oluyor mu bu funmarktaki kadar yorulmuyor sonuçta oyunlarda 2 k mönitör almak kaldı geriye tavsiyeniz varmı uyguna 4kda olur
Çoğunluk hikayeli oyunsa g65b
çoğunluk fps ise asus TUF VG27AQML1A

Bunu ben baya araştırdım da çok fazla hatalı ürünü varmış vazgeçtim. O kadar çok ki asus aynı ürünün kod adı farklı halini satışa sunmuş. Belki sana düzgün gelir bilemem
Ne gibi sorunlar nasıl anlayabilirim ölü piksel yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ne gibi sorunlar nasıl anlayabilirim ölü piksel yok
Çoğunluk ölü piksel ve ışık sızması. Forumları oku anlarsın. Youtube'ta da kaçaktv sorun yaşamıştı

İşlemciden memnunum ve değiştirmeyi düşünmüyorum.
hikayeli oyunlar oynuyorsanız değiştirmemek mantıklı hocam. 7800x3d aldım 4K nativede fark olmadığını biliyordum ama dlss performans kullanırken fhd den upscale yaptığı için fhd nativedeki kadar fark olur sanıyordum. alakası yokmuş yine aynı fps i verdiler neredeyse her oyunda. tek fark düşük çözünürlükte oynanan cs2 valo gibi oyunlar. 4Kda durum böyle 2Kda gözle görülür artış var mı bilmiyorum.

hikayeli oyunlar oynuyorsanız değiştirmemek mantıklı hocam. 7800x3d aldım 4K nativede fark olmadığını biliyordum ama dlss performans kullanırken fhd den upscale yaptığı için fhd nativedeki kadar fark olur sanıyordum. alakası yokmuş yine aynı fps i verdiler neredeyse her oyunda. tek fark düşük çözünürlükte oynanan cs2 valo gibi oyunlar. 4Kda durum böyle 2Kda gözle görülür artış var mı bilmiyorum.
Ben cs valoyu bile 2kda oynuyorum. 1080p 27 inçte pikseller aşırı belirgin oluyor

Yeterli oluyor demek evet monitörde sana kalmış 4k alırsan dlss mfg ye mecbur kalıcaksın 2k alırsan çokta açamana gerek kalmayacak
4K monitörüm var DLSS açma konusu dogru ama ben fps için değil görüntü kalitesi için açıyorum, Native de aşırı bulanık oyunlar TAA yüzünden 1080p ve 1440p de, Sırf bu yüzden 4K monitöre geçtim, DLSS4 4K da çok iyi çalışıyor, Performans bile 1440p den daha net zaten, MFG muhtaç değilim orasına katılmıyorum tamamen fantezi MFG açıp açmamak, DLSS açınca 100 fps yakalıyorum çoğu oyunda 60 a kitleyip keyfime bakıyorum, sadece PathRT ve RTX zorunlu modern optimizesi leş oyunlarda 100 altına düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri