7500F sıcaklık sorunu

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
137
Boşta 50-55 derece yük altında 80-82 dereceleri görüyor termal macun yenileyeceğim bana dünyanın en iyi termal macununu söyler misiniz değişmek istiyorum

Termal grizzy kryonout al aynı işlemci var bendede. Aynı sicakliklar vardı bendede. Dediğim macunu sürdükten sonra ortalama 7 derece ısı düştü
Kule tipi soğutucu fan var bide bende

Boşta 50-55 derece yük altında 80-82 dereceleri görüyor termal macun yenileyeceğim bana dünyanın en iyi termal macununu söyler misiniz değişmek istiyorum
Yükten kastınız cinebench R23/24 testinde vs ise normal, oyunda ise biraz sıcak, termal macunu yakında yenilemediyseniz yenileyebilirsiniz, ek olarak undervolt yapabilirsiniz.

Nt-H1 alacaksın keyfine bakacaksın
soğutman ne bilmiyorum
fakat değerlerin öyle aşırı değil sıcak havalarda

ve termal macun değişikliği ile çözülür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

🤔
Noldu hocam beğenmediniz sanırım önerdiğim termal macunları

Kasa bu şekilde arkadaşlar soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu ama montaj sırasında fanların yeri mi çok doğru değil acaba hava akışı çok yok gibi hissediyorum

Ekler

• IMG_5060.webp
    IMG_5060.webp
    682.6 KB · Hit: 34
Phantom spirit ile benimde öyle hava 38 derece gayet normal bence

Kasa bu şekilde arkadaşlar soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu ama montaj sırasında fanların yeri mi çok doğru değil acaba hava akışı çok yok gibi hissediyorum
fanların yeri yanlış hocam sanırsam tam emin değilim ama ilk fan öne diğeri ortaya takılıyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de fe olmayan düz versiyonu var sıcaklıklar aynı bu arada macunu yeni sürüp montajladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,193
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri