thermalright tf 8 , mx6 , kryonautBoşta 50-55 derece yük altında 80-82 dereceleri görüyor termal macun yenileyeceğim bana dünyanın en iyi termal macununu söyler misiniz değişmek istiyorum
thermalright tf 8 , mx6 , kryonaut
Yükten kastınız cinebench R23/24 testinde vs ise normal, oyunda ise biraz sıcak, termal macunu yakında yenilemediyseniz yenileyebilirsiniz, ek olarak undervolt yapabilirsiniz.Boşta 50-55 derece yük altında 80-82 dereceleri görüyor termal macun yenileyeceğim bana dünyanın en iyi termal macununu söyler misiniz değişmek istiyorum
Değerler bende de aynı bir sorun göremedimBoşta 50-55 derece yük altında 80-82 dereceleri görüyor termal macun yenileyeceğim bana dünyanın en iyi termal macununu söyler misiniz değişmek istiyorum
Noldu hocam beğenmediniz sanırım önerdiğim termal macunlarıNt-H1 alacaksın keyfine bakacaksın
soğutman ne bilmiyorum
fakat değerlerin öyle aşırı değil sıcak havalarda
ve termal macun değişikliği ile çözülür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
EvetNoldu hocam beğenmediniz sanırım önerdiğim termal macunları
Neye göre beğenmediniz peki hocam? Etkili değil mi fiyatı mı pahalı?
Phantom spirit ile benimde öyle hava 38 derece gayet normal benceBoşta 50-55 derece yük altında 80-82 dereceleri görüyor termal macun yenileyeceğim bana dünyanın en iyi termal macununu söyler misiniz değişmek istiyorum
fanların yeri yanlış hocam sanırsam tam emin değilim ama ilk fan öne diğeri ortaya takılıyor diye biliyorumKasa bu şekilde arkadaşlar soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu ama montaj sırasında fanların yeri mi çok doğru değil acaba hava akışı çok yok gibi hissediyorum