Merhabalar, son zamanlarda rehber yapmıyordum çok fazla. 1-2 hafta önce fiyatlar daha düşüktü şimdi pahalılanmış. Bazı ilanlar güncel olmadığı için eklemedim, daha ucuz ekran kartları vardı ama mining yapılmıştır diye korktum açıkcası. Siz sahibinden veya letgo'dan daha ucuzlarını bulabilirsiniz. Bu sistemle
rahat bir şekilde oyun oynayabilir ve render yapabilirsiniz. Rehbere geçelim.
Anakart
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
2. el H410'lara bakarken gözüm çarptı, piyasası 650-750tl civarında geziniyor.
İşlemci
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ekran Kartı
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ekran kartı piyasası çok uçtu gerçekten, bu ürün güncel ve sıfıra göre ucuzdu.
Ramler
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
SSD
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
PSU
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Kasa
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bu kasa hakkında fikrim yok, içinde psu varsa iptal ettirip fiyatını düşürebilirsiniz ama psu yokmuş gibi gözüküyor.
Sistemin Fiyatı: 7483TL
Pazarlıkla 7200TL'ye kadar indirebilirsiniz.
Bu rehber buraya kadardı, umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer rehberi beğenmezseniz anket kısmından oylayıp bir yanlışım varsa yazmayı unutmayın.