7500TLYE 2 yıl garantili rtx 3070 alınır mı

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
69
aynı şehirden satan bir kişi buldum elimde gtx 1660 super rog strix var kutulu faturalı içi açılmamış takas üstüne 7500 istiyor ilana 11.800e koymuş gigabyte aorus modeli kutusu falan var 2 yıl önce vatandan almış nasıl 4 yıl garantisi oluyor bende bilmiyorum faturası yok ama

Faturasız üründe nasıl garanti kullabilirsin bence sor nasıl garantiye vereceğim fln diye sonradan mağdur olma garanti süresi de ek olarak satın almıştır

1660 super üstüne 7500tl mi vericeksin?

bu devirde 8gb ekran kartına hic bulasma biraz daha ekleyip 3080 bakabilirsin(darbogaz yapmaz ise) , fatura olmamasıda kotu olmus

1660 super üstüne 7500tl mi vericeksin?
evet pazarlik ile 7 veya 6.5 yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturasız üründe nasıl garanti kullabilirsin bence sor nasıl garantiye vereceğim fln diye sonradan mağdur olma garanti süresi de ek olarak satın almıştır
fatura değile garanti belgesi varmış

bu

Ekler

• Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    18.2 KB · Hit: 21

Faturayı iste faturasız ürün almazdım ben sıkıntı çıktığı zaman fatura istiyor ek garanti de işler nasıl bilmiyorum ama normal garantide faturasız kabul etmiyorlar

bu
1660 super 3k 3.5k aşağı yukarı 11k vermiş olucaksın bütçeni 13-14k çıkartıp 3080 alabilme şansın var gibi duruyor en kötü 11k ya 3070ti alırsın. https://www.facebook.com/groups/gpuworld

Geri