750tl Bütçede Gamepad Önerisi

J4rvisM

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,198
Arkadaşlar çok uzun zamandır DS4 ile fifa,ac,dbh vs vs bir sürü oyun oynuyorum. En çok vaktim fifada gidiyor ve ds4e elim bayağı alışıktı. Bu bütçede kol önerisi arıyorum. Düşündüğüm 2 kolu eke bıraktım (logitechin boyutu ve yapısı kafamı karıştırıyor) ellerim oldukça büyük. Hem yorumunuzu hem varsa önerinizi bekliyorum
1742136160060.png

Kuponla vesaire temudan x15 daha mantıklı olacaktır

Arkadaşlar çok uzun zamandır DS4 ile fifa,ac,dbh vs vs bir sürü oyun oynuyorum. En çok vaktim fifada gidiyor ve ds4e elim bayağı alışıktı. Bu bütçede kol önerisi arıyorum. Düşündüğüm 2 kolu eke bıraktım (logitechin boyutu ve yapısı kafamı karıştırıyor) ellerim oldukça büyük. Hem yorumunuzu hem varsa önerinizi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
F310 kullanıyorum gayet memnunum benim de ellerim fazlasıyla büyük bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum

F310 kullanıyorum gayet memnunum benim de ellerim fazlasıyla büyük bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum
L2 ve R2 kullanmak nasıl, yapısı ds4'e göre farklı duruyor Alışması sorun olur mu ?

L2 ve R2 kullanmak nasıl, yapısı ds4'e göre farklı duruyor Alışması sorun olur mu ?
hocam yalan olmasın ds4 kullanmadım fakat dediğim gibi el büyüklüğü konusunda için rahat olsun alışırsın hemen ben uzun zamandır kullanıyorum gayet memnunum

Alıntıyı görüntüle
kupon vs düşürebilirsen bunu al ben bugün aldım 900e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,805
Üyeler
184,055
Son üye
Ahmet2677
Geri