750TL'ye bu mouse pad alınır mı?

SEmrey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Merhaba arkadaşlar,

Genelde valorant oynuyorum ve mouse tutuşum palm grip ve bilekten oynuyorum.
Bilekten oynadığım için %50 control %50speed mouse pad almak ne kadar mantıklı? bu fiyat bandın'da önerebileceğiniz mouse pad var mı?

Aktif olarak bu mouse pad'i kullanıyorum,yeni mouse pad'e geçmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar,

Bilekten oynadığım için %50 control %50speed mouse pad almak ne kadar mantıklı? bu fiyat bandın'da önerebileceğiniz mouse pad var mı?

Yargılamak bana düşmez tabi ki kendi kararın ama bi mouse pad'e 750 lira vermek bana çok anlamsız ve kapitalist geliyor. Elbette kalite farkı vardır ama bunun oyun becerisini, rahatlığı etkileyecek kadar olduğunu zannetmiyorum. Çok fazla mouse pad değiştirdim, padin temel olayı farenin rahat hareket etmesini sağlamak geri kalan özellikler çok soyut bence.

Önermeyecekseniz yazmayın kardeşim. Biraz bakayım atarım bişeyler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar,

Eğer büyük mousepad isteğiniz yoksa iyi

Merhaba arkadaşlar,

Qck ss aldım ben 500 e large

Bütçen bu kadar yüksekse kesinlikle kumaş mousepad önermem.1 yıldır Şu mousepad'ı kullanıyorum plastik yapıda yağ gibi akıyor performans kaybı da yok.Youtube'de incelemeleri mevcut bakabilirsin.

Bütçen bu kadar yüksekse kesinlikle kumaş mousepad önermem.1 yıldır Şu mousepad'ı kullanıyorum plastik yapıda yağ gibi akıyor performans kaybı da yok.Youtube'de incelemeleri mevcut bakabilirsin.
biliyorum bunu, ama sert plastik mouse pad hiç denemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,104
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri