Sa arkadaşlar sistemime 750w 80+Gold psu almayı düsünuyorum önerebileceğiniz f/p bir psu varsa paylaşabilirmisiniz
Gold değil ama gerekli olan sertifikalarin hepsivar![]()
Aerocool Aero Bronze 750W 80+ Bronze Slim Kablolu Premium Güç Kaynağı (AE-AEROBR750) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Bronze Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.52 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah...www.teknobiyotik.com
adam gold diyor bronz atiyorsun.![]()
Aerocool Aero Bronze 750W 80+ Bronze Slim Kablolu Premium Güç Kaynağı (AE-AEROBR750) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Bronze Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.52 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah...www.teknobiyotik.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gold değil ama gerkli olan sertifikalar var
Gold olupta sertifikalari tam olmayanlar var oyuzden attım söyledim neden attığımı da yorum yapmış olmak için yapmaadam gold diyor bronz atiyorsun.
@Amanita @DerratiX @Furkan KaragülleSa arkadaşlar sistemime 750w 80+Gold psu almayı düsünuyorum önerebileceğiniz f/p bir psu varsa paylaşabilirmisiniz
Sa arkadaşlar sistemime 750w 80+Gold psu almayı düsünuyorum önerebileceğiniz f/p bir psu varsa paylaşabilirmisiniz
Adam gold demisGold olupta sertifikalari tam olmayanlar var oyuzden attım söyledim neden attığımı da yorum yapmış olmak için yapma
@Amanita @DerratiX @Furkan Karagülle
![]()
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Sensin çocuk sensin hadi işineAdam gold demishalen tiri viri yapiyon