ÇunkBenYuşa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
Arkadaşlarlar PSU fiyatlarının arttığı bir dönemde bana makul geldi açıkçası taksit fırsatıda var. Ürün ile ilgili düşünceleriniz nelerdir aracaba ?
Kullanıyorum ama kuzenime alacaktık bir anda 2.5 den 3k fiyatına fırlamışalınmaz bu paraya high power 700 watt gold var
hıgh power tercıh edın bende powerboost kullanıyorum ama aklım olsa tercih bile etmezdimKullanıyorum ama kuzenime alacaktık bir anda 2.5 den 3k fiyatına fırlamış
Hangi yönden sıkıntı yaşıyorsunuz?hıgh power tercıh edın bende powerboost kullanıyorum ama aklım olsa tercih bile etmezdim
sıkıntısı yok ama sorun yaşayanlar var güvenilir markalara yönelin derimHangi yönden sıkıntı yaşıyorsunuz?
Dediğim gibi normalde imzadaki PSU kullanıyorum ama dedim acabaaslında içine bakmadan bir şey denmemeli ama powerboostun hiçbir ürününe güvenmezdim şahsen.
Satıcısı Hepsiburada o yüzden aslına güvenim ama uğraşmaya değmez diyorsanız başka. Sonuçta sistemin en önemli parçasısıkıntısı yok ama sorun yaşayanlar var güvenilir markalara yönelin derim
Satıcısı Hepsiburada o yüzden aslına güvenim ama uğraşmaya değmez diyorsanız başka. Sonuçta sistemin en önemli parçasısıkıntısı yok ama sorun yaşayanlar var güvenilir markalara yönelin derim
bence degmez beni bile korkutuyorDediğim gibi normalde imzadaki PSU kullanıyorum ama dedim acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satıcısı Hepsiburada o yüzden aslına güvenim ama uğraşmaya değmez diyorsanız başka. Sonuçta sistemin en önemli parçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satıcısı Hepsiburada o yüzden aslına güvenim ama uğraşmaya değmez diyorsanız başka. Sonuçta sistemin en önemli parçası
bence degmez beni bile korkutuyor
Teşekkür ederim hocam ikimizdeSorulan psunun her tarafı gold olsa da pek bir şeye yaramaz. Çünkü içindeki bileşenler fiyatına göre konulmuş parçalar. yani kalite ortanın bile altıdır.
Bilinen markaların bronze sertifikalı orta ürünleri bile ondan kalitelidir .Mesela Xpg pylon , high power ın orta ürünleri veya üste yakın ürünleri.
Msi ın orta kaliteden başlayan ürünleri ve bunun gibi bilenen markaların modelleri seçilmeli.