Yardım BU PSU Alınır mı ? PowerBoost 750w Gold modüler

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
aslında içine bakmadan bir şey denmemeli ama powerboostun hiçbir ürününe güvenmezdim şahsen.

alınmaz bu paraya high power 700 watt gold var
Kullanıyorum ama kuzenime alacaktık bir anda 2.5 den 3k fiyatına fırlamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bununda modüler olduğunu görünce bir sorayım dedim

aslında içine bakmadan bir şey denmemeli ama powerboostun hiçbir ürününe güvenmezdim şahsen.
Dediğim gibi normalde imzadaki PSU kullanıyorum ama dedim acaba

sıkıntısı yok ama sorun yaşayanlar var güvenilir markalara yönelin derim
Satıcısı Hepsiburada o yüzden aslına güvenim ama uğraşmaya değmez diyorsanız başka. Sonuçta sistemin en önemli parçası

sıkıntısı yok ama sorun yaşayanlar var güvenilir markalara yönelin derim
Satıcısı Hepsiburada o yüzden aslına güvenim ama uğraşmaya değmez diyorsanız başka. Sonuçta sistemin en önemli parçası

Dediğim gibi normalde imzadaki PSU kullanıyorum ama dedim acaba

bence degmez beni bile korkutuyor

Sorulan psunun her tarafı gold olsa da pek bir şeye yaramaz. Çünkü içindeki bileşenler fiyatına göre konulmuş parçalar. yani kalite ortanın bile altıdır.

Bilinen markaların bronze sertifikalı orta ürünleri bile ondan kalitelidir .Mesela Xpg pylon , high power ın orta ürünleri veya üste yakın ürünleri.
Msi ın orta kaliteden başlayan ürünleri ve bunun gibi bilenen markaların modelleri seçilmeli.

Sorulan psunun her tarafı gold olsa da pek bir şeye yaramaz. Çünkü içindeki bileşenler fiyatına göre konulmuş parçalar. yani kalite ortanın bile altıdır.

Bilinen markaların bronze sertifikalı orta ürünleri bile ondan kalitelidir .Mesela Xpg pylon , high power ın orta ürünleri veya üste yakın ürünleri.
Msi ın orta kaliteden başlayan ürünleri ve bunun gibi bilenen markaların modelleri seçilmeli.
Teşekkür ederim hocam ikimizde

Revo HP1 serisini kullanmadım ama çok gördüm nasıldır kalitesi ?

Benim kullandığım

Eğer kalitesi iyiyse direkt onu alayım hem modüler hemde 850w

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,145
Üyeler
173,767
Son üye