Valla ben gaming.gentrden alıyorum 4bintlHocam bende ucuza kaçıp bahsettiğini almayı düşünüyorum üzer mi kullanan bilen var mı psu yu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2500 e denk getiricem alırsam pazaramadan 2500 e gold+750w iyidir herhalde fiyata göre
Genel olarak herkes beğenmişHocam bende ucuza kaçıp bahsettiğini almayı düşünüyorum üzer mi kullanan bilen var mı psu yu
2500 e denk getiricem alırsam pazaramadan 2500 e gold+750w iyidir herhalde fiyata göre
Gerçi bende oradan alsam 3000 e gelecek sanırım iyzico ile bakayım hemen ama kasaya ihtiyacım yok psu lazım sadece napsam acaba psu alırsam 2500 e geliyor kasa+ psu tek şekilde alırsam 3000 e geliyorValla ben gaming.gentrden alıyorum 4bintl
Genel olarak herkes beğenmiş
Ben aldım bileGerçi bende oradan alsam 3000 e gelecek sanırım iyzico ile bakayım hemen ama kasaya ihtiyacım yok psu lazım sadece napsam acaba psu alırsam 2500 e geliyor kasa+ psu tek şekilde alırsam 3000 e geliyor![]()
Geldi mi hocamBen aldım bile
Geldi ama güç kaynağında modüler yazıyordu fakat bu güç kaynağı modüler değilmiş O yüzden iade edip corsair 750e alacağımGeldi mi hocam
Gaming.gen.tr modlar olmayan psu'ya modüler yazmış buradan kimse de uyarmadıGeldi mi hocam
Full modüler değil mi hocam psu yaniGeldi ama güç kaynağında modüler yazıyordu fakat bu güç kaynağı modüler değilmiş O yüzden iade edip corsair 750e alacağım
Gaming.gen.tr modlar olmayan psu'ya modüler yazmış buradan kimse de uyarmadı
MSI a750gl alDeğilmiş Ben de yeni öğrendim iadeye bastım ya corsair rm750e alacağım ya da MSI 750 GL hangisini alsam kararsızım
Ikiside aşağı yukarı aynı kalitede ucuz olanı tercih edin hocam.Değilmiş Ben de yeni öğrendim iadeye bastım ya corsair rm750e alacağım ya da MSI 750 GL hangisini alsam kararsızım