Güzel fiyat bi 500 altına düşşeydi kendi sisteme de takardımMerhaba. Donanım fiyatları artmışken Vatan'da oldukça ucuza 750W Zalman Gigamax modeli satılmakta. Çoğu kişinin haberi yok sanırsam. Rtx 3060 Ti, rx 5700 xt gibi kartları rahatlıkla takabileceğin bir PSU. Şu an en f/p PSU'lardan. Eğer bütçeniz core reactori gf1 gibi modellere yetmiyorsa bakabilirsiniz.
ZALMAN ZM750-GVII 750W 80PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM750-GVII 750W 80PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alıntıyı görüntüle
Hocam satılığa koyarım ama geçen bahsetmiştim sana güç kaynaginda sıkıntı olabilir benim bilgisayar kapanıyordu ya.Bence 450TL 'ye alacak çıkar
Vatan ara sıra/uzun süreli ekran kartlarında piyasanın çok çok altında veya indirimli haliyle satıyor. Satılmadığı için fiyatı uygun olmalı. GameGaraj için de aynısı geçerli, hazır sistemde 1660 Super yerine 1660 Ti ekleyince 600 TL konfig. fiyatı düşüyor. Bence stokları tükenmeden alın derim.fiyatı iyi miş ama bilemedim
MWE White'ın PWR_OK değeri çok yüksek, kısaca kötü. -36.40 ms yanlış voltaj gidiyor, berbat.600w mwe white Cooler master kullanıyorum sizce almam mantıklı mı?
Yani değiştirilmeli mi? Kesin olarak ve nasıl bir sıkıntı yaşatırZalman GigaMax 750W:
XPG Pylon 650W:
- OCP/ OVP/ OPP/ OTP/ UVP/ SCP korumaları.
- 80+ bronze koruma.
- 50K saat.
- 12V kanalından 744W veriyor.
- 0-40℃ sıcaklık.
GigaMax modelinde NLO ve SIP korumaları eksik. Fakat, aynı fiyata 12V kanalından 744W vermesi büyük bi' artı.
- OCP / OVP / UVP / OPP / SCP / OTP / NLO / SIP korumaları.
- 80+ bronze koruma.
- 25 sıcaklıkta 100K saat.
- 12V kanalından 648W veriyor.
- 50℃ sıcaklık.
Vatan ara sıra/uzun süreli ekran kartlarında piyasanın çok çok altında veya indirimli haliyle satıyor. Satılmadığı için fiyatı uygun olmalı. GameGaraj için de aynısı geçerli, hazır sistemde 1660 Super yerine 1660 Ti ekleyince 600 TL konfig. fiyatı düşüyor. Bence stokları tükenmeden alın derim.
MWE White'ın PWR_OK değeri çok yüksek, kısaca kötü. -36.40 ms yanlış voltaj gidiyor, berbat.
![]()
- Hold-up time şebekeden gelen elektrik kesilince PSU'nun voltajları standart dışına çıkarmayacağı süredir.
- PWR_OK sinyali ise her zaman hold-up time süresinden kısa olmalıdır.
Evet, stoklar tükenmeden alın derim. İnceleme konusunu beklerimYani değiştirilmeli mi? Kesin olarak ve nasıl bir sıkıntı yaşatır
Dostum senin yazdığın şeyi babama atmam gerekiyor ama ustrekilerden bir şey anlamaz anlayabileceği bir şekilde ugrsstirmayacaksa yazma şansın var mı yazıp SS alayımEvet, stoklar tükenmeden alın derim. İnceleme konusunu beklerim![]()
Hocam yarın tekrar etiketleyin, anlattıklarımı tek tek açıklarım. Aslında güç kaynağı modelleriyle ilgili süper rehber hazırlamak istiyorum ama sürekli konu açılıyor, onlara bakmak zorunda kalıyorum.@Tera hocam keşke yazmayacağınızı söyleseydiniz bekliyorum ben de![]()
hocam vs650 için hangi siteden bakabilirim bu koruma gecikme vb değerlereHocam yarın tekrar etiketleyin, anlattıklarımı tek tek açıklarım. Aslında güç kaynağı modelleriyle ilgili süper rehber hazırlamak istiyorum ama sürekli konu açılıyor, onlara bakmak zorunda kalıyorum.
Ben 400-600 arasında bir psu arıyorum sizce bunu almalı mıyım fiyatına göre daha iyisi olur mu ve eksik dediğiniz korumalar çok eksi yaratır mı önerinize göre alıcam şimdi.Hocam yarın tekrar etiketleyin, anlattıklarımı tek tek açıklarım. Aslında güç kaynağı modelleriyle ilgili süper rehber hazırlamak istiyorum ama sürekli konu açılıyor, onlara bakmak zorunda kalıyorum.
Hocam NLO ve SIP korumasından mı feragât etmek daha mantıklı yoksa 750w değerinden mi ona göre ya pylon alıcam ya da zalmanıZalman GigaMax 750W:
XPG Pylon 650W:
- OCP/ OVP/ OPP/ OTP/ UVP/ SCP korumaları.
- 80+ bronze koruma.
- 50K saat.
- 12V kanalından 744W veriyor.
- 0-40℃ sıcaklık.
GigaMax modelinde NLO ve SIP korumaları eksik. Fakat, aynı fiyata 12V kanalından 744W vermesi büyük bi' artı.
- OCP / OVP / UVP / OPP / SCP / OTP / NLO / SIP korumaları.
- 80+ bronze koruma.
- 25 sıcaklıkta 100K saat.
- 12V kanalından 648W veriyor.
- 50℃ sıcaklık.
Vatan ara sıra/uzun süreli ekran kartlarında piyasanın çok çok altında veya indirimli haliyle satıyor. Satılmadığı için fiyatı uygun olmalı. GameGaraj için de aynısı geçerli, hazır sistemde 1660 Super yerine 1660 Ti ekleyince 600 TL konfig. fiyatı düşüyor. Bence stokları tükenmeden alın derim.
MWE White'ın PWR_OK değeri çok yüksek, kısaca kötü. -36.40 ms yanlış voltaj gidiyor, berbat.
![]()
- Hold-up time şebekeden gelen elektrik kesilince PSU'nun voltajları standart dışına çıkarmayacağı süredir.
- PWR_OK sinyali ise her zaman hold-up time süresinden kısa olmalıdır.