açtım zaten zalman önerildi ama ben yinede burda kullanan falan vardır diye son araştırmaları yapıyorumKonu açamanız daha iyi olmazmı ?
Hayırlı olsun şimdidenaçtım zaten zalman önerildi ama ben yinede burda kullanan falan vardır diye son araştırmaları yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ozaman almaya gidiyorum hadi hayırlısı.![]()
aldım taktım birazdan ilk izlenimlerimle ilglili bir konu açacam.Hayırlı olsun şimdiden
reis bişe soracam ilk defa kaliteli bir psu kullanıyorum. Daha önce dandik bi psu vardı. PCnin ilk açma tuşuna basınca ve kapanırken ışıklar tam sönerken çıt diye bi ses geliyor powerdan normal değil mi?Hayırlı olsun güzel seçim bence.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum, kullanmadım gigamax ireis bişe soracam ilk defa kaliteli bir psu kullanıyorum. Daha önce dandik bi psu vardı. PCnin ilk açma tuşuna basınca ve kapanırken ışıklar tam sönerken çıt diye bi ses geliyor powerdan normal değil mi?
Satıp alabilirim ama ne kadara satabilirim işlemci ve ekran kartı ücretinden keseceğim alırsam.Satıp alacaksan bence alınabilir fiyatı bayağı uygun.
İtopyada sistemi alalı 9 ay oldu 2 yıl garantisi varsa 15 ay vardır.Bilemiyorum cm diye atlayacak çok insan var kaç ya garantisi kaldı?