Muhsinsivas
80+
Bu gece çok güldüm Allahta sana güldürsün kardeşim hadi iyi geceler.Bana öneri yapıyoruz hemen atarlanıyorsun deyip, yanlışın düzeltildiğinde atarlanman ironik.
Bu gece çok güldüm Allahta sana güldürsün kardeşim hadi iyi geceler.Bana öneri yapıyoruz hemen atarlanıyorsun deyip, yanlışın düzeltildiğinde atarlanman ironik.
Aynen "kardeşim". Markası FSP ya, o en iyisidir.Bu gece çok güldüm Allahta sana güldürsün kardeşim hadi iyi geceler.
Ben fsp en iyisi bile demedim cahilin kim olduğu belli oluyor hadi kardeşim sende rampage psu vardır yallah sucuk pişir bakalım.Aynen kardeşim. Markası FSP ya, o en iyisidir.![]()
En iyisi dedin demedim. Ayrıca benim PSU'mun konu ile ne alakası var? Ben sana ürün markaya değil, modele göre değerlendirilir diyorum. Sen bana "hadi kardeşim sende rampage psu vardır yallah sucuk pişir bakalım.Ben fsp en iyisi bile demedim cahilin kim olduğu belli oluyor hadi kardeşim sende rampage psu vardır yallah sucuk pişir bakalım.![]()
Bence akli olarak sıkıntıların var.Ben fsp en iyisi bile demedim cahilin kim olduğu belli oluyor hadi kardeşim sende rampage psu vardır yallah sucuk pişir bakalım.![]()
Rampage'in de iyi modellerinin olduğunu da bilmiyordur.Bence akli olarak sıkıntıların var.
Marka değil model önemli.
Fsp ahbc çöp bir seri.
Corsair vs2012 kötü.
Coller master elite serisi kötü.
Ebt serisi kötü.
Model değil marka önemli mantığıyla giderseniz çok üzülürsünüz.
@epica59 iyi markalarında kötü psularının oldugunu anlatmaya çalışıyor. Sen sende rampage psu vardır diyorsun.
Lütfen forumdan çıkış yaparak hayatınızdaki en yararlı hamleyi yaparmısınız?
Senin beyninde sıkıntı var hem sen kim oluyonda çık diyon *** çocukları sizede laf anlatmak zorBence akli olarak sıkıntıların var.
Marka değil model önemli.
Fsp ahbc çöp bir seri.
Corsair vs2012 kötü.
Coller master elite serisi kötü.
Ebt serisi kötü.
Model değil marka önemli mantığıyla giderseniz çok üzülürsünüz.
@epica59 iyi markalarında kötü psularının oldugunu anlatmaya çalışıyor. Sen sende rampage psu vardır diyorsun.
Lütfen forumdan çıkış yaparak hayatınızdaki en yararlı hamleyi yaparmısınız?
Rampage C4 patlayıcı psu harbiden sıkıntılısınız...Rampage'in de iyi modellerinin olduğunu da bilmiyordur.
INTER-TECH FTX-1200-1 Forza 80+ Platin 1200 Watt 80+ Platin, Aktif PFC Kablo Yönetimi High End Serisi 10 Yıl Garanti : Amazon.com.tr: Elektronik
INTER-TECH FTX-1200-1 Forza 80+ Platin 1200 Watt 80+ Platin, Aktif PFC Kablo Yönetimi High End Serisi 10 Yıl Garanti : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.trSama 750 W Gold Fully Modular 80 Plus Power Supply Unit with 12 cm Fan - Black : Amazon.co.uk: Computers & Accessories
Buy Sama 750 W Gold Fully Modular 80 Plus Power Supply Unit with 12 cm Fan - Black at Amazon UK. Free delivery and return on eligible orders.www.amazon.co.uk
Yanlışını düzelten kişilere küfür, hakaret ederek nasıl bir insan olduğunu göstermiş oldun.Senin beyninde sıkıntı var hem sen kim oluyonda çık diyon *** çocukları sizede laf anlatmak zor3 psu önerdik boş boş adamı yoruyorsunuz yemin ederim sizin kadar adamı yoran görmedim Allahın cahilleri bide sende kafanı sıkarak en iyi hamleyi yapmyı dene belki ailen için iyi olur.
![]()
Rampage C4 patlayıcı psu harbiden sıkıntılısınız...
Sizinde nasıl ergen velet olduğunuz belli oldu.Yanlışını düzelten kişilere küfür, hakaret ederek nasıl bir insan olduğunu göstermiş oldun.
Ürünü markaya değil, modele göre değerlendirmek ergen velet olduğumu belli etti demek. Anladım.Sizinde nasıl ergen velet olduğunuz belli oldu.
Yanlışını düzeltiyorum.Senin beyninde sıkıntı var hem sen kim oluyonda çık diyon *** çocukları sizede laf anlatmak zor3 psu önerdik boş boş adamı yoruyorsunuz yemin ederim sizin kadar adamı yoran görmedim Allahın cahilleri bide sende kafanı sıkarak en iyi hamleyi yapmyı dene belki ailen için iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage C4 patlayıcı psu harbiden sıkıntılısınız...
Rampage psu bir sürü sıkıntı yaşayan var.Yanlışını düzelten kişilere küfür, hakaret ederek nasıl bir insan olduğunu göstermiş oldun.
Ne?
Aynen, ev havaya uçuyor hatta.
Bu modellerde sorun yaşayan o "bir sürü" kişiyi gösterir misin bana?Rampage psu bir sürü sıkıntı yaşayan var.