Neler Yeni

75Hz Ekranda VALORANT oynanır mı?

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Sıkıntı olmaz ileride değişirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de 75hz oynayarak Dia ya çıktım

baranthemosby

80+ Bronze
Sıkıntı olmaz ileride değişirsin

Ben de 75hz oynayarak Dia ya çıktım
Oyuncunun kalitesine de bakıyor bir nevi ancak az önce hocamın dediği gibi daha iyi bir panel daha iyi bir yenileme hızı karşıdaki rakibi öne çıkarıyor. İlginiz için teşekkürler.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
2K-240Hz monitörler oldukça pahalı. Çok VALORANT oyuncusu olacağımı düşünmüyorum. Ancak oynayacağım tabi. Arkadaşlar ile beraber üst ranklara çıkmak istiyorum. Bütçe olarak kendi bütçeme uygun olduğu için 165Hz bir ekran alacağım. 2K çözünürlük için 240Hz ve üstü bir öneririniz varsa dinlerim zevkle. İlginiz için teşekkürler.
2K 240hz pahalı ve de sistem zorlayan bir ikili. 165hz de üst ranklara çıkmak için yeterli. Üst ranklar diyemem ancak plat oyuncusuyum, 180hz ile oynuyorum, aynı eloda 60hz oyuncular da var, daha üst ranklara da olduklarını biliyorum :) 165hz ile de önün açık olur dostum sıkıntı yaşatmaz. Monitör önerim yok maalesef, belki @Ckribrahim öneride bulunabilir veya onu takip edersen indirimden bir şeyler denk getirebilirsin, iyi indirimler paylaşıyor sağ olsun.

baranthemosby

80+ Bronze
2K 240hz pahalı ve de sistem zorlayan bir ikili. 165hz de üst ranklara çıkmak için yeterli. Üst ranklar diyemem ancak plat oyuncusuyum, 180hz ile oynuyorum, aynı eloda 60hz oyuncular da var, daha üst ranklara da olduklarını biliyorum :) 165hz ile de önün açık olur dostum sıkıntı yaşatmaz. Monitör önerim yok maalesef, belki @Ckribrahim öneride bulunabilir veya onu takip edersen indirimden bir şeyler denk getirebilirsin, iyi indirimler paylaşıyor sağ olsun.
Teşekkürler hocam. RTX 3080 ekran kartının hakkı 2K olduğu için düşünüyordum. İlerleyen zamanlarda 1 sene sonra 4000 serisine geçmeyi düşünüyorum. 1080P monitör bana kalırsa artık eskide kalmış bir panel daha iyi çözünürlükte monitörler daha iyi özellikler ve daha iyi bir sonuç sunuyor. 165Hz konusunda bende sizin gibi düşünüyorum. Yeterli olacaktır. 240Hz-2K uygun bulabilirsem neden olmasın? İlginiz için teşekkürler. İyi oyunlar dilerim size de şans sizden yana olsun. :)

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
knk elbette 144hz daha verimli olacaktır.
ama rankin hz sayısına değil oyunda ne kadar iyi olduğuna bağlı.
senelerce 60hz oynadım cs go da almadığım rütbe kalmadı.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,539
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
75 HZ üstünü kendine hiç göstermezsen senin için 75 Hz cennet gibi gelir. Hiç 144/165 HZ monitör gördün mü?

Bu arada bir önemi yok. Benim 165 HZ monitörum varda ne oldu hala adam vuramıyorum 60 HZ Monitörlü adamlar içimden geçiyo :D

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
İdarelik diyorsan oynanır niye oynanmasınama 60 ile idare de edilmez

baranthemosby

80+ Bronze
75 HZ üstünü kendine hiç göstermezsen senin için 75 Hz cennet gibi gelir. Hiç 144/165 HZ monitör gördün mü?

Bu arada bir önemi yok. Benim 165 HZ monitörum varda ne oldu hala adam vuramıyorum 60 HZ Monitörlü adamlar içimden geçiyo :D
Teşekkürler hocam. :D haklısınız. Ancak 165Hz günlük kullanım içinde lazım gibi.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
75Hz Full HD bir monitöre sahibim VALORANT daha önce hiç oynamadım gibi bir şey 75Hz yenileme hızında zevk alır mıyım? Lig olarak üst seviyelere çıkabilir miyim? (Daha sonra 2K 165Hz bir monitör satın alacağım. Full HD monitör geçici.) Teşekkürler.
75HZ ile yücelik ligine kadar çıktım, Elmastan sonra aşırı zorluyor 165HZ'e geçtim geçen aylarda şuanda İmmo 3'üm.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
75Hz Full HD bir monitöre sahibim VALORANT daha önce hiç oynamadım gibi bir şey 75Hz yenileme hızında zevk alır mıyım? Lig olarak üst seviyelere çıkabilir miyim? (Daha sonra 2K 165Hz bir monitör satın alacağım. Full HD monitör geçici.) Teşekkürler.
oynayamassin kanka sinir olup oyunu silmiş olursun zaten 144 idealdir.

ayrica fps oyunlari için 2k gerek yok he ama hikaye oyunlari oynayacağim diyorsan iyi olur

baranthemosby

80+ Bronze
Belirli bir lige kadar oynatır diye düşünüyorum dostum. İlgin için teşekürler.

ayrica fps oyunlari için 2k gerek yok he ama hikaye oyunlari oynayacağim diyorsan iyi olur
Hikayeli oyunlar oynayacağım ek olarak ekran kartı RTX 3080 ve bu ekran kartına 1080P layık olmaz diye düşünüyorum. :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,539
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram