75k sistem toplama onerisi

Gayet güzel sistem hocam elinize sağlık. Ama 7800x3d fazla bence onun yerine 9600x alıp 2TB SSD yapsan daha mantıklı olur hem sıvı soğutmayada gerek kalmaz. Sistemin fiyatıda 75kya gelir

Gayet güzel sistem hocam elinize sağlık. Ama 7800x3d fazla bence onun yerine 9600x alıp 2TB SSD yapsan daha mantıklı olur hem sıvı soğutmayada gerek kalmaz. Sistemin fiyatıda 75kya gelir
kullanım alanlarına göre değişir hocam agir fps oynamiyorsa alan lazimsa dedigini yapmasi mantikli, agir fps oyuncusuysa ve senelerce tasiyacak cok guclu bir islemci istiyorsa benim dedigimi yapmasi mantikli.Tercih arkadasa kalmis

kullanım alanlarına göre değişir hocam fps oynamiyorsa alan lazimsa dedigini yapmasi mantikli, fps oyuncusuysa ve senelerce tasiyacak cok guclu bir islemci istiyorsa benim dedigimi yapmasi mantikli.Tercih arkadasa kalmis
Çok doğru hocam haklısınız

Kardeşim bu anakarta gerek yok gigabyte Gaming b650 var işlemciyi 9800x3d yap
9800x3d cok pahali olur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanım alanlarına göre değişir hocam agir fps oynamiyorsa alan lazimsa dedigini yapmasi mantikli, agir fps oyuncusuysa ve senelerce tasiyacak cok guclu bir islemci istiyorsa benim dedigimi yapmasi mantikli.Tercih arkadasa kalmis
dedigi gibi ben cok fazla islemci agirlikli oyun oynuyorum o yuzden ozellikle sectim 7800x3d yi

9800x3d cok pahali olur hocam

dedigi gibi ben cok fazla islemci agirlikli oyun oynuyorum o yuzden ozellikle sectim 7800x3d yi
yeşil forumda sana önerilen sistemde de kasa psu ve sogutucuya cok para verilmis.77k butceye 9070XT toplamak ayiptir
bu sistemde ozellestirme yapinca 70k tutuyodu ama düz 9700x stogu bitmis o yuzden 2k daha pahali
Yuksek islemci+9070XTnin ederi 72k falan yani

yeşil forumda sana önerilen sistemde de kasa psu ve sogutucuya cok para verilmis.77k butceye 9070XT toplamak ayiptir
bu sistemde ozellestirme yapinca 70k tutuyodu ama düz 9700x stogu bitmis o yuzden 2k daha pahali
Yuksek islemci+9070XTnin ederi 72k falan yani
banada oyle geldi bi tik gereksiz pahali olmus orasi

tesekkurler hocam sivi sogutmayi sonraki ay maasi alinca alirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,680
Üyeler
183,323
Son üye