7600, 7500F işlemci için anakart önerisi

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,690
arkadaşlar 7600 veya 7500F işlemci için bende msi pro a620m-e anakart var bunu kullanmayı düşünüyorum OC ile işim olmaz oyun da çok oynayan biri değilim fakat ileriye yönelik acaba anakartı b650 çipset almalı mıyım yoksa a620'den devam mı edeyim pek fazla masraf yapmak istemiyorum en ucuz b650 anakart 4.500 den başlıyor

Colorful anakartın BIOS desteği kısa olabilir. Arkadaş iyi bir anakartım olsun 10 yıl değiştirmim diyor.
Ketçap mayonez de olsun mu? Aktif oyun oynacaksa 10 sene hangi anakart dayanır 6klık?

Dostum anlıyorum seni o zaman yapacak şey bütçeyi arttırmak. Ayrıca arayüzü kötü diye almamazlık yapma anakart gayet yeterli 5k dan alırsan gayet f/p özellikler sunuyor.
zaten şu an vatanda asus prime b650m-r var 4500 bandında bi de hbde msi b650m-p var 6K bunları tercih edebilirim ama o markaya güvenip risk almak istemem

arkadaşlar 7600 veya 7500F işlemci için bende msi pro a620m-e anakart var bunu kullanmayı düşünüyorum OC ile işim olmaz oyun da çok oynayan biri değilim fakat ileriye yönelik acaba anakartı b650 çipset almalı mıyım yoksa a620'den devam mı edeyim pek fazla masraf yapmak istemiyorum en ucuz b650 anakart 4.500 den başlıyor
elinizde varsa gerek yok ilerde b serisini am6 sokete felan geçerken alırsınız a serisi işinizi görür
illa b serisi anakart isterseniz biostar b650mt ile mp-e pro öneririm fiyatına göre güzel kartlar

elinizde varsa gerek yok ilerde b serisini am6 sokete felan geçerken alırsınız a serisi işinizi görür
illa b serisi anakart isterseniz biostar b650mt ile mp-e pro öneririm fiyatına göre güzel kartlar
bi arkadaşım sakın alma biosu sorunlu aldım satana kadar çok uğraştım vs. demişti biostar için bunu söyleyen arkadaşım bu işin ticaretini yapan alıp satan biri bilgisiz biri değil o yüzden o markayı da eledim hocam

Geri