Neler Yeni

Yardım 7600 8k TL ye ekran kartı önerisi lazım 2. el

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Can...

80+ Platinum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Can...

80+ Platinum
hocam amd 6000 serisi kartlarda çok çok çok düşük ihtimalle geliyor geldiğindede max driver ayarlarından fan ayarlarını falan sıfırlıyor oda ayda 1 belkim 2 ayda 1 çok düşük ihtimal yani 6800 xt de 16 gb vram varken 3070 de 8 veya 12 olması komedi gibi bir şey yayın render vs. yapacaksanız rtx alın ben oyundan ilerlerim yayın mayın açmam derseniz 6800 xt alın ancak 3200gyi hemen değişmenizde lazım
yayın planım var hocam video zaten çekcem de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kfg vs olsun dersen 3070ti bakican knka

Neden sorun
izmirdeyim nasıl alcam 3070ti iyi midir?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yayın planım var hocam video zaten çekcem de

izmirdeyim nasıl alcam 3070ti iyi midir?
Bana güvenmiyor musun 😁 benim eve çok yakın gider bakarım test ederim okey dersek parayı adama atarsın kargo yaparım sana ayıp ediyorsun o kadar da destek olalım 😄 hatta İstanbul da nerede bulursan aynısını yaparım yol parasını vermen şartıyla 😂

Can...

80+ Platinum
Bana güvenmiyor musun 😁 benim eve çok yakın gider bakarım test ederim okey dersek parayı adama atarsın kargo yaparım sana ayıp ediyorsun o kadar da destek olalım 😄 hatta İstanbul da nerede bulursan aynısını yaparım yol parasını vermen şartıyla 😂
hocam şahsi algılamayın en yakın dostuma güvenmiyorum hep yakından kazıklanmaktan dolayı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Can...

80+ Platinum
güvencek adamda kalmamıştır tr de bence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
güvencek adamda kalmamıştır tr de bence
Beni dışında tut bunların 😊 sattığım her üründe ben ürünümun arkasında durdum çok şükür hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar

Can...

80+ Platinum
Beni dışında tut bunların 😊 sattığım her üründe ben ürünümun arkasında durdum çok şükür hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar
yok herkes cin olup adam çarpmaya çalıştığı için kimse kimseye güvenmiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yok herkes cin olup adam çarpmaya çalıştığı için kimse kimseye güvenmiyor
Valla ben çok ikinci el ürün aldım hatta çoğunlukla ikinci el alırım işi bilmek lazım biraz uyanık olmak lazım araştırmak lazım aha bu ucuz hemen alayım aha bu pahalı çok iyidir onu alayım yapılmaz almadan önce ürünü inceleyeceksin global da bakacaksın test edeceksin vs vs

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,024
İsim
Emre Zengin

Nedox

80+ Bronze
Hocam hem izmir hem kfg hem 2022 eylül sonrası dünkü gibi yemek siparişi gibi olmuş benim size önerim eğer hemen lazimsa gidin 0 bir şeyler alın yok derseniz 2-3 ay bakin belki gelir sansa

Top Bottom