GIGABYTE taş gibibence amd almalısın 6800xt, 6800, 6750xt bak waatman hatası falan korkutuyor ama forumda xfx ve saphhire harici vattman alan yok gaming x, rog ve devil kartlara bak ben şahsen wattmanı silikon kalitesi ve markadan dolayı olduğunu düşünüyorum şahsen rx 6700xt msı gaming z kullanıyorum ne yazılım hatası aldım nede wattman marka model farkediyor wattmanda şahsi görüşürüm. nvidiadan max dediğin bütçe ile rtx 3060 ti alınır.
aynen hocam direkmen marka ve modelden bir tane rog gaming x red devil yok düşündüm gigabiyte aoruous falanda wattman görmedim dediğim gibi yazılım hatasıda yok onlarda… Msı gaming x rx 6700xt var denemek için ocledim yine hata almadım o kdar diyim.GIGABYTE taş gibi
Yani zaten hata alan firmalar amd tabanlı çoğunlukla .hem amd hem Nvidia olan firmalarda sorun yokaynen hocam direkmen marka ve modelden bir tane rog gaming x red devil yok düşündüm gigabiyte aoruous falanda wattman görmedim dediğim gibi yazılım hatasıda yok onlarda… Msı gaming x rx 6700xt var denemek için ocledim yine hata almadım o kdar diyim.
Rx6800/3070ti bulursun.istediğim gibi kart bulamadım 6k bütçe vardı 7600 yaptım 8 8500 olur muhtemelen izmir için kgf 2022 eylül sonrası faturalı
GF NERTX 3080 alalım.
(GF olmadan)
psudan kanyaklı da yaşamam ztn fsp hydro g pro var harbi amd mi alsam aklıma girdin bakbence amd almalısın 6800xt, 6800, 6750xt bak waatman hatası falan korkutuyor ama forumda xfx ve saphhire harici vattman alan yok gaming x, rog ve devil kartlara bak ben şahsen wattmanı silikon kalitesi ve markadan dolayı olduğunu düşünüyorum şahsen rx 6700xt msı gaming z kullanıyorum ne yazılım hatası aldım nede wattman marka model farkediyor wattmanda şahsi görüşürüm. nvidiadan max dediğin bütçe ile rtx 3060 ti alınır.
GarantiGF NE
DÜZELTME TMM dflksd knk garanti fatura şart ya
hocam amd 6000 serisi kartlarda çok çok çok düşük ihtimalle geliyor geldiğindede max driver ayarlarından fan ayarlarını falan sıfırlıyor oda ayda 1 belkim 2 ayda 1 çok düşük ihtimal yani 6800 xt de 16 gb vram varken 3070 de 8 veya 12 olması komedi gibi bir şey yayın render vs. yapacaksanız rtx alın ben oyundan ilerlerim yayın mayın açmam derseniz 6800 xt alın ancak 3200gyi hemen değişmenizde lazımalayım mı amd kaçar mı wattman @Kürşat Kütükçü @Emmree