7700xt ekran kartına 2k monitor sart mı?

Merhabalar, 7700xt ekran kartının yanına 2k monitor kullanmak şart mı? Suan guncel olarak Lenovo legion R27QE 27 inch kullanıyorum. Lakin 27 inch çok büyük olduğu için fps ve benzeri oyunlarda çok keyif alamıyorum. 24 ince geçmek istiyorum bunda da çoğu monitor 1080p. Öneriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim.
RX 7700 XT 2K için iyi bir kart, 27" monitörlere alışık değilsiniz sanıyorum. Alışmanız sizim için daha iyi olacağını düşünmekteyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya marvel rivals falan oynuyorum. boyun fıtıgı olacam neredeyse oraya bak oraya bak ivme alıyor resmen boyun cevirirken
CS oynar gibi monitörün dibine girerseniz bu gayet normal hocam :D. Bende aktif Marvel Rivals oyuncusuyum vs GM'e kadar çıktım. 23" monitörüm var ve yeterli bulmuyorum şahsen.

ben de bu var https://www.hepsiburada.com/lenovo-...Zr13-psbOhn7xSg2ql3ahx_9TNm8_5aBoC53wQAvD_BwE acaba kaca satabilirim ikinci elini 3 aylık monitor daha her şeyi duruyor.

yani genelde fps ve mmorpg oynuyorum ayarlarıda orta veya yüksekte oynuyorum. adam vurmak zor oldugu icin 27 inc de ondan kullanmak istemiyorum.

hz cok az hocam
6-7 bin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,387
Üyeler
184,306
Son üye
Lsuysx