Neler Yeni

.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
ben 180 gün sınırı var diye biliyorum şu ana kadar 20 kişi kayıt oldu benim kodumla 20x30 danda 600g olması lazım ama 180 üstünü eklemediler nasıl 400g müş sınırı ya ?
Ekran görüntüsü 2023-07-20 130147.pngEkran görüntüsü 2023-07-20 130202.png

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Discord ismim kralex0 Instagram bozkayaeray yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana öyle dediler ben önce 1 ay aldım sonra kodu yazdım ardından müşteri hizmetlerine 3 gün sonra 12 aylık paket alicam dedim 400 gün sınırı var dedi bende sıfırdan tekrardan yaptım
hee şimdi siz böyle diyince anladım

toplamda 400g ü geçmemesi doğrudur yani adam gider 3 yıllık almaya çalısır herkes böyle yapsa comnet batar malum ülkedeki enflastyon belli

size söyle diyim 180g den fazla bir hizmet süreniz varsa davet ettiğiniz kişilerden hediye gün kazanamıyorsunuz

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim

toplamda 400g ü geçmemesi doğrudur yani adam gider 3 yıllık almaya çalısır comnet batar herkes böyle yapsa malum ülkedeki enflastyon belli

size öyle diyim 180g den fazla bir hizmet süreniz varsa davet ettiğiniz kişilerden hediye gün kazanamıyorsunuz
Evet dediğiniz doğru

toplamda 400g ü geçmemesi doğrudur yani adam gider 3 yıllık almaya çalısır herkes böyle yapsa comnet batar malum ülkedeki enflastyon belli

size söyle diyim 180g den fazla bir hizmet süreniz varsa davet ettiğiniz kişilerden hediye gün kazanamıyorsunuz
Firmanın internet hızlarını atarım geçtiğimde.Gıbır net şimdiki kullandığım firma karşılaştırmaları yaparım ben comnet ile

KODUM: CMT837PWP hayırlı olsun
Arkadaşım bir arkadaş daha senin kodun ile abone olacak mış sen 180 günü doldurmadın değil mi

Arkadaşım merhaba senin gün dolu değil ise bir arkadaşa verelim 180 günü gecmedin ise

Evet dediğiniz doğru

Firmanın internet hızlarını atarım geçtiğimde.Gıbır net şimdiki kullandığım firma karşılaştırmaları yaparım ben comnet ile

Arkadaşım bir arkadaş daha senin kodun ile abone olacak mış sen 180 günü doldurmadın değil mi

Arkadaşım merhaba senin gün dolu değil ise bir arkadaşa verelim 180 günü gecmedin

Eğer dolu değil ise kodunu bize ver + gün kazan

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Evet dediğiniz doğru

Arkadaşım merhaba senin gün dolu değil ise bir arkadaşa verelim 180 günü gecmedin ise

Eğer dolu değil ise kodunu bize ver + gün kazan
CMT439RAK

özelden iletmiştim , 120 günüm var kaydolursanız sevinirim

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
CMT439RAK

özelden iletmiştim , 120 günüm var kaydolursanız sevinirim
Kaydoldum ben senin kodunla. 12 aylık paketide satın aldım bugün . Muhtemelen aktif olunca sana gelir hediyen :) bir şey sormak istiyorum bu arada . Benim altyapım 60 mbit destekliyor ama Gibirnetteyken , gibirnet bana 35 mbit almanız sizin için iyi olur diğer türlü kopmalar yaşarsınız demişti ve 1 yılı aşkın sorunsuz kullandım. Şimdi comnetten de 35 mbit 12 aylık olan paketi aldım. İnternette bazı yerlerde comnet ttnet altyapısından 20mbit verebileceği yazıyordu , bu ne kadar doğru bilmiyorum. Umarım 35 mbit hepsini verebilir.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Kaydoldum ben senin kodunla. 12 aylık paketide satın aldım bugün . Muhtemelen aktif olunca sana gelir hediyen :) bir şey sormak istiyorum bu arada . Benim altyapım 60 mbit destekliyor ama Gibirnetteyken , gibirnet bana 35 mbit almanız sizin için iyi olur diğer türlü kopmalar yaşarsınız demişti ve 1 yılı aşkın sorunsuz kullandım. Şimdi comnetten de 35 mbit 12 aylık olan paketi aldım. İnternette bazı yerlerde comnet ttnet altyapısından 20mbit verebileceği yazıyordu , bu ne kadar doğru bilmiyorum. Umarım 35 mbit hepsini verebilir.
gibirnet de ttnetin altaypısını kullanıyor comnet de gibir de nasıl performans alıyorsanız ortalama olarak aynı hızı alırsınız ama pinginizde ciddi bri şekilde azalma olabilir çünkü comnet türkiyenin yurtdısı bağlantılarını sağlıyor

kodu kullandığınız için teşekkürler

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
gibirnet de ttnetin altaypısını kullanıyor comnet de gibir de nasıl performans alıyorsanız ortalama olarak aynı hızı alırsınız ama pinginizde ciddi bri şekilde azalma olabilir çünkü comnet türkiyenin yurtdısı bağlantılarını sağlıyor

Bende öyle düşünmüştüm teşekkür ederim tekrardan.

Semiramis41

80+ Bronze
Bu perşembe bende gecicem 12 aylık pakete zam gelmesin yeter

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Şimdi benim anladığım 12 ay'lik paket alicaz üzerine kod ile + 1 Ay mı olucak? + Ne kadar kişi davet edilirse o gün artıyormu?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Bu perşembe bende gecicem 12 aylık pakete zam gelmesin yeter
türl telekom zam yapacak yakında bir an önce geçmenizi öneririm çünkü çoğu firme ttnetin altyağısını kullanıyor bu nedenle ttnet zam yapınca diğer firmalarada yapmak zorunda kalıyor

Şimdi benim anladığım 12 ay'lik paket alicaz üzerine kod ile + 1 Ay mı olucak? + Ne kadar kişi davet edilirse o gün artıyormu?
ben su ana kadar 22 kişi davet ettim ama 180g den fazla bir hizmet süreniz varsa artık eklenmiyor hediye gün 180g ün altına düşünce yine eklenmeye başlıyor yoksa adamlar batarlar 😅

siz yeni geçeceğiniz için +1 ay olur büyük ihtimalle

Semiramis41

80+ Bronze
Eli kulağında. İnşallah zam gelmeden geçersiniz.
türl telekom zam yapacak yakında bir an önce geçmenizi öneririm çünkü çoğu firme ttnetin altyağısını kullanıyor bu nedenle ttnet zam yapınca diğer firmalarada yapmak zorunda kalıyor

ben su ana kadar 22 kişi davet ettim ama 180g den fazla bir hizmet süreniz varsa artık eklenmiyor hediye gün 180g ün altına düşünce yine eklenmeye başlıyor yoksa adamlar batarlar 😅

siz yeni geçeceğiniz için +1 ay olur büyük ihtimalle
Gıbırın 6 aylık sürecin dolmasını bekliyom mecbur perşembe dolcak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom