DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
125cc max motor önerisin yaparmısınız ? max bütçem 77bin
fiyatlarla alakalı bir bilgim olmadığı için 77k ayırabiliyorum 40k 20k bile uyar aslında teşekkürler.125cc bir motora 77K vermek çok mantıksız ama biz yine de önerelim.
Yeni kasa YZF R125 veya MT-125 bakabilirsin.
35 40K bandındaki motorlara bakabilirsiniz.fiyatlarla alakalı bir bilgim olmadığı için 77k ayırabiliyorum 40k 20k bile uyar aslında teşekkürler.
teşekkürler bir göz atıcağım aşırı pahalı değilse alabilirimcb125 r, yeni kasa yzf r125 iyi ancak oturuş pozisyonları kötü öne doğru eğilmen lazım kullanmak için bel ağrısı sorunların varsa alma ve de parçaları çok pahalı,ktm duke 125 alabilirsin yeni kasa ancak onunda parçaları pahalı
125cc hiçbir motora 77k verilmez bence hocam.125cc max motor önerisin yaparmısınız ? max bütçem 77bin
max bütçem o istediğiniz bütçede önerebilirsiniz125cc hiçbir motora 77k verilmez bence hocam.
aprilia rs4 125 alabilirsin şekli diğer racing motorlara göre daha iyi ve havalı parça fiyatları konusunda pek bilgim yok parçaya biraz takmış olabilirm çünkü ilk defa motor kullanacaksan büyük ihtimal düşeceksin düşe kalka öğrenirsin zaten motorları oyüzden parça fiyatlarının pahalığı olduğunu söylüyorum ona göre sen seçimini yaparsın. Naked tarzı motorlar yani cb125r(yakıt tüketimi çok iyi) ki bu motora bayılıyorum onuda alabilirsin racing motorlar daha kalıplı dururteşekkürler bir göz atıcağım aşırı pahalı değilse alabilirim
baya baktım motora hoşuma gitti dediğin gibi düşmeler kalkmalar olucak bunu alabilirim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.aprilia rs4 125 alabilirsin şekli diğer racing motorlara göre daha iyi ve havalı parça fiyatları konusunda pek bilgim yok parçaya biraz takmış olabilirm çünkü ilk defa motor kullanacaksan büyük ihtimal düşeceksin düşe kalka öğrenirsin zaten motorları oyüzden parça fiyatlarının pahalığı olduğunu söylüyorum ona göre sen seçimini yaparsın. Naked tarzı motorlar yani cb125r(yakıt tüketimi çok iyi) ki bu motora bayılıyorum onuda alabilirsin racing motorlar daha kalıplı durur