ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,506
Kanka yeni kartların tek olayı fg desteği ki benim için bir şey ifade etmiyor elime geçen ilk fırsatta 9080xt alırım yalan değil ama fg in bir artısı yok 60k bütçede 33k lık Ekran kartı alınması bana saçma geliyor alan alabilir ama arkadaş kalitede istiyor şahsen ucuz parçalarla toplanmış 9070xt sistemi 7800xt sisteme tercih ederim siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama arada sadece 15-18k farka 9070xt alınabiliyor 0 almıyacaksa temeli oluşturup ileride hepsiden 9 taksitle peşin fiyatına 9070xt alınıp geçilir 18k yı 9 ay farka ödüyecek gibi bakılabilirHocam evet sizin dediğinizde mantıklı,yani arada kalıyorum bende yeni kartların fiyatlarıda belli değil,bence eğer sizin dediğinizi yapacak ise cw'li 7800 xt yerine 15k'ya 3080 ti almalı,fakat sistemi yakın zamanda istiyor ve bir daha satmakla uğraşmak istemiyorsa benim dediğim sistemide alabilir,fakat dediğim gibi cw'si olan 7800xt yerine aynı paraya 3080 ti çok daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben cw li 3060 satmıştım tr de çok kolay satar sizin çöpünüz bazen başkasının hazinesi olabiliyor amd olduğu için geç satar sadeceHocam yani eğer arkadaşı olduğu için güven ortamı olduğu için almak istiyorsa alsın fakat satmak istediği zaman cw damgalı kartı satmak daha zor olur.