7800 XT Çevresinde Uzun Ömürlü AM5 Sistem Toplama

Hocam evet sizin dediğinizde mantıklı,yani arada kalıyorum bende yeni kartların fiyatlarıda belli değil,bence eğer sizin dediğinizi yapacak ise cw'li 7800 xt yerine 15k'ya 3080 ti almalı,fakat sistemi yakın zamanda istiyor ve bir daha satmakla uğraşmak istemiyorsa benim dediğim sistemide alabilir,fakat dediğim gibi cw'si olan 7800xt yerine aynı paraya 3080 ti çok daha mantıklı
Kanka yeni kartların tek olayı fg desteği ki benim için bir şey ifade etmiyor elime geçen ilk fırsatta 9080xt alırım yalan değil ama fg in bir artısı yok 60k bütçede 33k lık Ekran kartı alınması bana saçma geliyor alan alabilir ama arkadaş kalitede istiyor şahsen ucuz parçalarla toplanmış 9070xt sistemi 7800xt sisteme tercih ederim siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama arada sadece 15-18k farka 9070xt alınabiliyor 0 almıyacaksa temeli oluşturup ileride hepsiden 9 taksitle peşin fiyatına 9070xt alınıp geçilir 18k yı 9 ay farka ödüyecek gibi bakılabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yani eğer arkadaşı olduğu için güven ortamı olduğu için almak istiyorsa alsın fakat satmak istediği zaman cw damgalı kartı satmak daha zor olur.
Ben cw li 3060 satmıştım tr de çok kolay satar sizin çöpünüz bazen başkasının hazinesi olabiliyor amd olduğu için geç satar sadece

Kanka yeni kartların tek olayı fg desteği ki benim için bir şey ifade etmiyor elime geçen ilk fırsatta 9080xt alırım yalan değil ama fg in bir artısı yok 60k bütçede 33k lık Ekran kartı alınması bana saçma geliyor alan alabilir ama arkadaş kalitede istiyor şahsen ucuz parçalarla toplanmış 9070xt sistemi 7800xt sisteme tercih ederim siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama arada sadece 15-18k farka 9070xt alınabiliyor 0 almıyacaksa temeli oluşturup ileride hepsiden 9 taksitle peşin fiyatına 9070xt alınıp geçilir 18k yı 9 ay farka ödüyecek gibi bakılabilir
Hocam son karar arkadaşa kalmış istediğini yapsın isterse sonradan yükseltsin isterse direkt 9070 xt sistem alsın ikiside mantıklı

Hocam son karar arkadaşa kalmış istediğini yapsın isterse sonradan yükseltsin isterse direkt 9070 xt sistem alsın ikiside mantıklı
Parçalara bağlı 9070xt sistem düşüyorsa oda iyi olabilir ama parçalar önemli hazır sistemlerde psu leş oluyor

Arkadaşlar öncelikle mesajlarınız için çok teşekkürler. Hepsini okudum. Zaten kendi bilgisayarımda 7700XT var performansından memnun olduğum için uygun fiyatlı bulmuşken 7800XT alayım, şu anda kullandığımı da kardeşime hediye edeyim demiştim. Hazır sistem al ya da kasa abartı pahalı diyen arkadaşlar lütfen en önemli parçalardan birinin PSU olduğu araştırsın. Hazır sistemlerde minimum watt değerini tutan herhangi bir kasayı koyduklarından dolayı hiç mantıklı olmuyor. Amacım zaten ilerde ekran kartını değiştirip kalan parçaları olabildiğince uzun ömürlü ve kaliteli olacak şekilde toplamak. CW kartları satmak zor tabii ki ama dediğiniz gibi her malın bir alıcısı mutlaka vardır. 7700XT kartımda da CW mevcut, zaten Asus Dual AMD serisinde kartların %70-%80i CW sorunlu. Sürekli kulaklık kullandığımızdan dolayı da çok rahatsız ettiğini söyleyemem. Zaten sizden dileğim ekran kartının 7800XT, 3080Ti,9070XT aralarından hangisinin en mantıklı olduğu değildi. 7800XT ile ilerde sadece ekran kartını değiştirdiğimde sistem optimal şekilde darboğaz yapmadan uzun yıllar götüreceği şekilde bir anakart ve işlemci ikilisi önermenizdi. Konu nerelerden nerelere geldi valla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,291
Üyeler
184,765
Son üye
altanaydin
Geri