78003XD Sıcaklıklar normal mi?

Bende de 7800x3d var. Segotep FZ6 Pro çift kule 6 ısı borulu hava soğutma var. Oyunlarda 70 derece civarı genel olarak. Resident Evil 2 HDR açınca ekran kartına çok güç biniyor ort 58-60 derece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

x3D turbo ve PBO açık
x3d turbo dedigin nedir hocam x3d gaming mod var o mu bende sicakliklar cok yukse

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ayni sorunu yasiyorum 7800x3d de the alst of us 2 de 80 ile basliyor 90 dereceye kadar cikiyor sicakligim sogutucuda tharnamel asasin se mi neydi yanlis yazdim kesin
Oyun içi oynarken kaç derecelerde seyrediyor?

Hım xbox game pass de var, bende orada oynuyorum. Gerçi altyazı türkçe veya eng berbat. Zamanlamaları, cümleyi nereden kestiği fln resmen düzeltip Microsoft'a atasım geldi alın başının, gözünün sadakası olsun diye... Neyse baya ucuz işte ben nays kullanıyorum. 169'a geliyor bir ay.
Bir ara 2nd runları kontrol edeyim, heyecan verici detay varsa oynarım. Gerçi oyun beni fazla geriyor😂 3 4 7 ve village nasıl bitireceğim diye düşündürttü. Hepsi böyle değildir umarım, hikayeyi full biliyorum ama oyunlar nasıl bilmiyorum.
Ben geçen yaz 30dk 7'yi denedim çok outlast gibiydi gereksiz sesler ve jumpscare çoktu iade ettim. Yaz indiriminde 7 8 paket aldım deneyecem bir ara. Kulaklık takmayınca daha rahat oynuyom öyle yapıyom. Game pass almıyom ben zamanında oyun stoklamıştım. 3 de orjinial sevenler tarafından baya ezilmişti ama ben 2 3 paket almıştım uyguna gelmişti baya sevmiştim. 4-5 saat sürmüştü ama 2'den daha aksiyon dolu ve gerilim doluydu

x3d turbo dedigin nedir hocam x3d gaming mod var o mu bende sicakliklar cok yukse
Valla nasıl etkiliyor bilmiyorum. BIOS'ta gördüm işlemciyi iyice yorar diye düşündüm açtım çünkü OCCT testi yapıp test yapacaktım ama beklediğim sıcaklığın baya altında kaldı. YT'de illaki ne işe yaradığı videosu vardır.

Ben geçen yaz 30dk 7'yi denedim çok outlast gibiydi gereksiz sesler ve jumpscare çoktu iade ettim. Yaz indiriminde 7 8 paket aldım deneyecem bir ara. Kulaklık takmayınca daha rahat oynuyom öyle yapıyom. Game pass almıyom ben zamanında oyun stoklamıştım. 3 de orjinial sevenler tarafından baya ezilmişti ama ben 2 3 paket almıştım uyguna gelmişti baya sevmiştim. 4-5 saat sürmüştü ama 2'den daha aksiyon dolu ve gerilim doluydu
Kulaklık takmazsan tabi haha ses olmasa ne rahat oynarım. Gerçi Tyrant adım seslerini fln duymak lazım birde, menzile girince müzik başlıyor ya, bir yerden geliyor sanıyorum bakıyorum ama yok ve müzik çalışıyor işte anlıyorum ki o zaman arkamda xD hemen topuk

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
PBO yapmayan bir benim herhalde, detaylıca bakayım da bende yapayım bari :ROFLMAO:

Valla hocam pbo yapınca sıcaklık daha dengeli oldu daha yüksek frekanslara rahat çıkmaya başladı işlemci.
Mesela kaç GHz görüyorsun? bende +5.05GHz oluyor arada, yapınca 5.1 mi oluyor?

18.130'a bir 500 koyarsa düşünürüm 😂 şimdilik -15 ve +150mhz koydum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18.324 oldu.

Ekler

• 1754420067399333464295156607625.webp
    1754420067399333464295156607625.webp
    1.5 MB · Hit: 13
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905