Açıkçası şuanki işlemcimde kule tipi kullanıyorum bazı cpu yüklü oyunlarda çıkarttığı ses artık kafa şişirmeye başladı + olarak hiç denemedim sıvı soğutucu onu da denemek istiyorum.kule tipi düşünmez misiniz? daha sağlıklı olur
ikiside fanla çalışıyor sonuçta çok sessiz olmasını beklemeyin.Açıkçası şuanki işlemcimde kule tipi kullanıyorum bazı cpu yüklü oyunlarda çıkarttığı ses artık kafa şişirmeye başladı + olarak hiç denemedim sıvı soğutucu onu da denemek istiyorum.
Öneriniz için teşekkürlerikiside fanla çalışıyor sonuçta çok sessiz olmasını beklemeyin.
![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
![]()
Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.879,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
alacaksanız gaming gen de kampanyalarla alın. 1650 tl falan geri ödeme alırsınız. forumda 30 tane konusu varÖneriniz için teşekkürler
5 bütçe varsa hocamın 2 parça alma önerisi daha mantıklı geldi240 sıvı almak çok mantıksız özellikle o işlemci için ya 360 alın yada thermalright phantom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5000 bütçen varsa 2 bine zoko amiral al 3 bine 360 sıvı al
Yapacağı en mantıklı iş olur beni dinlerse5 bütçe varsa hocamın 2 parça alma önerisi daha mantıklı geldi
Enermax in beyazı var mı hocam,ikiside fanla çalışıyor sonuçta çok sessiz olmasını beklemeyin.
![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
![]()
Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.879,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kusura bakmayın ancak girebildim kasanın linkini atabilir misiniz?240 sıvı almak çok mantıksız özellikle o işlemci için ya 360 alın yada thermalright phantom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5000 bütçen varsa 2 bine zoko amiral al 3 bine 360 sıvı al