Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Ssmarchiest
Hocam haklısın haklısında bu bazı yerler için zorunlu şimdi sen diosun ki benim işlemcim ısınıyor kule tipi var o zmn ya hava akışında bir sorun vardır yada sogutucunda macunuda unutmamak lazım internette tonla bilgi var evet ama bu sizin PC için ne kadar geçerli ayrıca kule tipi o kadar kötü değil şimdi basınca göre de değişiyor bunlar değer ne kadar yüksekse o kadar iyidir(hava alan bir kasa için) bu arada hala durum aynı mı yoksa bir değişiklik var mı?Hocam testi yapan sadece bu video değil. Tonla test bulabilirsiniz internette. Ben zaten size çözüm sunmadınız demedim. Çözümünüz zorunluluk değil dedim. Kasa içi hava akışı yeterliyse isterse hava 60 derece olsun o soğutma o sistemi soğutur yine.
Bana önyargılı yaklaşıyorsun demişsin hocam da ona bakarsak sen de bana önyargılı yaklaşıyorsun. Kule tipi soğutma ile rahatlıkla soğutulabildiğini söylediğim işlemciye araştırmadan etmeden "hayır olmaz sıvı soğutma şart" diyorsun. Gördün mü ki kule tipi ile ne kadar rahat soğutulabildiğini? Eskiden öğrendiğin bilgileri yeniye yedirmeye çalışıyorsun. Bu önyargı değil de nedir yani? Bu sistem videosu da dahil olmak üzere birçok videoda bariz kanıtları varken hala "bazı yerlerde şart" diyorsun. Yapma hocam. Ben sıvı soğutmayı kötülemedim ki. Gerekli değil sadece.
Çok çekirdekli, yüksek hızlara sahip bir işlemci olsa (7950X, 14700K, 14900K) dediğin senaryoda haklısın. Sıvı soğutma uzun ömürlülük açısından ŞART.
Lütfen araştır hocam öyle konuşalım. Ben iki tarafı de bizzat hem gözlerimle gördüm,deneyimledim. Hem de internette detaylı şekilde araştırdım. Sizden de aynı performansı beklerim.