7800x3d - 9070xt donma sorunu

daha önce böyle bir sorun yaşadım eski 4070 ekran kartımda. oyun oynarken sorun yoktu ancak video izlerken pc donuyor ancak imleç hareket edebiliyordu. eğer senin de böyleyse sorun kesinlike ekran kartında. çünkü ramları işlemciyi herşeyi farklı olarak test ettim sorun yoktu ekran kartını ısrarla denememe rağmen sorun devam etmişti. 4 defa servise gönderdikten sonra ekran kartını yenisiyle değiştirdiler ve sorunum çözüldü

Bu metni gönderdim desteğe.

Sistemi montajlı bir şekilde teslim aldım, kargo esnasında kutu sağlamdı. Herhangi bir hatamda bulunmuyor ben sadece ekran kartının montajını yaptım. Sıvı soğutucu ekran kartının üzerine, slotunun içine ve anakarta su damlatıyor ufak tefekte değil şuan neredeyse ram hariç bütün parçalar temaslı. Bilgisayarı güçten çektim, iletken olmayan bir bezle topraklandıktan sonra ekran kartını ve diğer yerleri nazikçe sildim ve ekran kartını güvenlice çıkardım. Bu durum benden kaynaklı değildir, bu tarz sistemleri bir haftada almıyoruz 4 yıllık birikimimle aldım. lütfen Özenle ilgilenin değişimini yapın komple, ya da ne gerekiyorsa artık. Sıvı soğutma kaynaklı mı bilmiyorum fakat ekran kartında da sorun var.

Sürücü zaman aşımına uğradı, siyah ekran hatası anlık veya kalıcı komple donmalar oyunlarda fps düşmesi ve monitörden cızırtı gelmesi ve anlıkta değil dakikalarca uzun sürekli devam ediyor. Ya ekran kartı arıza verdi ya da sıvı soğutma kaynaklı. Ben temiz sürücü kurulumu chipset driver güncellemelerinide yaptım. Durum bundan ibaret.
O sıvı iletken olmaması lazım, sorunun bu durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığı fark etmeksizin kullanıcı hatası kesinlikle değil, hele montajı onlar yapmışken. Sonuna kadar diretin, gerekirse sistemi sıfırdan yeniden dizsinler ancak sıvı soğutucu yerine iyi bir kule tipi hava soğutucu tavsiyemdir. 7800x3d için yeterli olacaktır. Şimdiden geçmiş olsun, umarım zorluk çıkarmazlar.

Son düzenleme:
Geri