Neler Yeni

7800x3d fiyatı düşer mi ilerleyen günlerde?

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Yüksel
Biliyorum kesin bir şey söyleyemeyiz ama sizce fiyatlar ne olur 1 ay içinde. Yaklaşık 1-2 haftadır yüksek fiyatlarda büyük ihtimalle stok sorunu var ya da bilerek satmıyorlar siteler. Tahmini bir şeyler söyleyebilirseniz sevinirim, teşekkürler.🙏

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Biliyorum kesin bir şey söyleyemeyiz ama sizce fiyatlar ne olur 1 ay içinde. Yaklaşık 1-2 haftadır yüksek fiyatlarda büyük ihtimalle stok sorunu var ya da bilerek satmıyorlar siteler. Tahmini bir şeyler söyleyebilirseniz sevinirim, teşekkürler.🙏
İçinde ki bir parçanın üretimi durdurulmuştu ondan dolayı böyle bir anda stoksuzluk yaşandı ve zam yedi yabancı bir forumdan edinmiştim bu bilgiyi de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı düşer mi bence düşmez amd de genelde yeni çıkan parçalar 6 ay içerisinde ucuzluyor ama 7800x3d de aynı şey olacağını sanmıyorum Türkiye indirim dışında bir fiyat düşüşü görmedim

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçinde ki bir parçanın üretimi durdurulmuştu ondan dolayı böyle bir anda stoksuzluk yaşandı ve zam yedi yabancı bir forumdan edinmiştim bu bilgiyi de
İnşallah düşer de fiyatlar

Satriani

80+ Bronze
TR'de fiyatı düşen tek şey insanlık, hatta insan hayatına verilen değer sıfır şu an. Toplumsal mesajı geçersek, bence teknolojik herhangi şeyin fiyatının düşmesi çok olası değil, bu işlemciye son zamanlarda aşırı rağbet var ve yeni yılla beraber maaşlara yapılacak ' sözde ' zamla beraber TR'de ticaret yapan herkes fiyatların üzerine daha da koyacak. Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok, şimdiden başladılar bile...

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Yüksel
TR'de fiyatı düşen tek şey insanlık, hatta insan hayatına verilen değer sıfır şu an. Toplumsal mesajı geçersek, bence teknolojik herhangi şeyin fiyatının düşmesi çok olası değil, bu işlemciye son zamanlarda aşırı rağbet var ve yeni yılla beraber maaşlara yapılacak ' sözde ' zamla beraber TR'de ticaret yapan herkes fiyatların üzerine daha daa koyacak. Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok, şimdiden başladılar bile...
O zaman alıyorum 19k civarına =(

Satriani

80+ Bronze
O zaman alıyorum 19k civarına =(
Şuan çoğu yerde stokta göremiyorum, bir kaç sistem toplama çalışmasında işlemciyi sitelerde bulamadım.
Eğer bütçem var bi' kere alıp arkama yaslanırım dersen, bu ülkede bugün aldığın her şey kardır derim. Fakat bi' ihtimal sene sonu, şu son ay indirim gelir mi bilmem ama gelse de bence ne kadar tatmin edici olur, tartışılır...

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Yüksel
Şuan çoğu yerde stokta göremiyorum, bir kaç sistem toplama çalışmasında işlemciyi sitelerde bulamadım.
Eğer bütçem var bi' kere alıp arkama yaslanırım dersen, bu ülkede bugün aldığın her şey kardır derim. Fakat bi' ihtimal sene sonu, şu son ay indirim gelir mi bilmem ama gelse de bence ne kadar tatmin edici olur, tartışılır...
Doğru dedinğiniz gibi şuan 19k olan ürünün 15e düşeceği yok maalesef maksimum 1k düşebilir düşerse bizim ülkede dediğiniz gibi

Top Bottom