asus prime anakarta iş görür denmiş üzücüElindeki anakart iş görür ama tavsiyem msı pro b650 tomahawk wifi bu bütçeye alabileceğin sağlam anakart
asus prime anakarta iş görür denmiş üzücüElindeki anakart iş görür ama tavsiyem msı pro b650 tomahawk wifi bu bütçeye alabileceğin sağlam anakart
Neden iş görmez açıklar mısınız?asus prime anakarta iş görür denmiş üzücü
Ne diyeyim efsane x670 carbon serisine rog serisine taş çıkartır mı diyeyim?asus prime anakarta iş görür denmiş üzücü
Bence biraz bekle b850 vs. gelsin o fiyata iyi yeni nesil anakartlar olacaktır, x670e alacaksan beklemene gerek yok.Merhaba iyi forumlar
Asus b650m-k kullanıyorum. Değiştireceğim bunun için sizlerden öneri bekliyorum msi ve Asus tercihim. Diğer markalardan çok büyük ihtimal almam.
asus prime serisinin tamamının iş görmez olduğu aşikar değil mi. 4 faz var anakartta hiç faz koymasalarmış daha iyiymiş. 100 dereceleri görüyor testlerde. vrm'ler çöp mosfetler çöpNeden iş görmez açıklar mısınız?
Hocam darlamak istemiyorum ama bana kaynağını gösterir misin çünkü ben herhangi bir kaynak göremedim faz sayısı hakkında.asus prime serisinin tamamının iş görmez olduğu aşikar değil mi. 4 faz var anakartta hiç faz koymasalarmış daha iyiymiş. 100 dereceleri görüyor testlerde. vrm'ler çöp mosfetler çöp
Hocam darlamak istemiyorum ama bana kaynağını gösterir misin çünkü ben herhangi bir kaynak göremedim faz sayısı hakkında.
bütçe nediröneri alabilir miyim anakart konusunda , uygun olduğu için hazır sistem içinde geldi değişecektim ben zaten.
b650 tomahawk alırdım ben.konuda belirttiğim gibi 8 bin civarı.