Merhaba, resimdeki sistemi almayı düşünüyorum. Soğutucu yeterli olur mu, yoksa değiştirmeli miyim?
Başka alternatif sıvı soğutucu var mı?
O anakarttan başka alternatif var mı? Sistemdeki 2 tane zayıf parça var sadece. Biri seçtiğin sıvı soğutma diğeri firmanın ucuz olsun diye koyduğu anakart.
55K bütçenin hakkı 4070 değildir.Merhaba, resimdeki sistemi almayı düşünüyorum. Soğutucu yeterli olur mu, yoksa değiştirmeli miyim?
Hocam anakart nasıl zayıf bu arada?Başka alternatif sıvı soğutucu var mı?
O anakarttan başka alternatif var mı? Sistemdeki 2 tane zayıf parça var sadece. Biri seçtiğin sıvı soğutma diğeri firmanın ucuz olsun diye koyduğu anakart.
Yukarıda arkadaşın attığı 4070S daha mantıklı. Çok bir alternatif vermemişler. 5bin TL 240mm soğutucuya vermek üzer insanı. Sıvı soğutma montajından anlıyorsanız sıvı soğutmasız söyleyip kendiniz Bitfenix 240 ya da Deepcool LT ya da LS serisinden 240mm alsanız daha hayırlı olur.
Hocam Asus Prime'lar iyi işçilikle yapılmamış bu seride. B650 ve X670'lerde TUFlar ve ROG modelleri iyiler. MSI anakartlar daha başarılı.Hocam anakart nasıl zayıf bu arada?
Ekran kartını inno3d yap sıvı soğutma yeter. SSD gereksiz pahalı ben olsam en fazla Adata 1TB seçerdim. 2000TL fark veriyorsun sırf okuma yazma için o farka bi 1TB daha alırsın saçmalık.Böyle nasıl? Sıvı soğutma ne seçmeliyim hala bilmiyorum.