7800X3D için sıvı soğutma

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba. Sıvı soğutma bakıyorum hem kaliteli hem sessiz. Bütçede sınır yok yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Aynı işlemci bende de var.Arctic 280 kullanıyorum ben çok memnunum.Şu an bu markada da güzel indirimler mevcut.Tek dikkat etmeniz gerekn bu markayı alacaksanız kasanızın ölçüsüne ve ram çakışmasına dikkat etmeniz gerekir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Aynı işlemci bende de var.Arctic 280 kullanıyorum ben çok memnunum.Şu an bu markada da güzel indirimler mevcut.Tek dikkat etmeniz gerekn bu markayı alacaksanız kasanızın ölçüsüne ve ram çakışmasına dikkat etmeniz gerekir.
Ben de 7800x3d işlemcimde Arctic 240mm kullanıyorum gayet serin çalışıyor . Hazır şu an ciddi indirimler varken değerlendirilebilir.

Arctic lf2 360mm kullanıyorum, şu an 2900tl'di galiba. O fiyata daha iyisini alamazsınız.

Sesi nasıl hocam TD 500 V2 kasa var bende. Cooler master Masterlıquıd 360L Core var bende şuan, ama fanları sesli çalışıyor.
asd.jpg

Ben ekstra 3 fan daha taktım, önceden cm ml360r kullanıyordum ona göre bayağı sessiz

Herkes Arctic Liquid Freezer II şuan ucuz diye öneriyor fakat Rev 3 versiyonlar da montaj vidaları eksik gelme problemi vardı o yüzden bazı AMD anakartlara montajı yapılamıyordu. Hata fark edilince Rev 3 kutulamalarına dahil etmeye başladılar ama eski ürünlerden gelirse anakartınızla uyumsuz olma ihtimali var. Reddit de Arctic yetkilisi bizzat açıklamıştı çok fazla şikayetten sonra. Tavsiyem daha güncel sürümlerini almanız yönünde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,264
Üyeler
184,756
Son üye
yagiz21
Geri