7800x3d stok fan ile kullanmak

Mota

80+
Reaksiyon skoru
16
Hazır sistem aldım her şey var fakat kasam yok :) Yeni kasa alıcağımdan kasayı ilana koydum açılmamış şekilde. Fakat vilgisayarı kullanmak istiyorum, elimde 360mm sıvı soğutucu var 7800x3D için ama uzay sistemde kullanılır mı bilemedim. Kullanılmazsa AMD stok fan var onu kulanmayı planlıyorum 1 haftaya yakın bir süre. Sizce be yapmalıyım?

Hazır sistem aldım her şey var fakat kasam yok :) kasamı değiştirmek için eski kasamı ilana koydum açılmamış şekilde. Fakat vilgisayarı kullanmak istiyorum, elimde 360mm sıvı soğutucu var 7800x3D için ama uzay sistemde kullanılır mı bilemedim. Kullanılmazsa AMD stok fan var onu kulanmayı planlıyorum 1 haftaya yakın bir süre. Sizce be yapmalıyım?
Stok Fan Mı ?

A Slice of Alan - LET. HIM. COOK. | Facebook

Hazır sistem aldım her şey var fakat kasam yok :) Yeni kasa alıcağımdan kasayı ilana koydum açılmamış şekilde. Fakat vilgisayarı kullanmak istiyorum, elimde 360mm sıvı soğutucu var 7800x3D için ama uzay sistemde kullanılır mı bilemedim. Kullanılmazsa AMD stok fan var onu kulanmayı planlıyorum 1 haftaya yakın bir süre. Sizce be yapmalıyım?
Adres ver de mangala gelelim :)

Saat hizlarini kisitlarsin oyle kullanirsin bir sure tam performans vermese de isinmasinin onune gecmis olursun. Yine de cok zorlama.

Yapabileceğin en iyi şey internette gezinmek olacaktır.

Undervolt yapman gerekir. 360mm soğutucu bile o işlemci için tam olarak yeterli diyebileceğin bir soğutucu değil :)
360mm ile bile ben 80 dereceleri görüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri