7800x3d Thermalright Phantom Spirit 120 TL-K12

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba. 7800x3d işlemcisine hava soğutucu yeterli gelir mi? Sıvı soğutucular pek hoşuma gitmiyor. Bu attığım ürün yeterli midir? Yabancı forumlarda herkes ikiye bölünmüş. Kimisi hava soğutma yeterli diyor kimisi yetersiz diyor.

Aynı işlemci ile birlikte peerleess assassins modeli kullanıyorum. Şu anki yaz aylarında normal olarak sıcaklık değerleri biraz arttı. Oyunlarda max 70 boşta iken 45 derecede seyrediyor mesh kasam ile birlikte. Ama normal hava şartlarında boşta 40 derece oyunlarda 60 derece oluyor. Sizin attığınız soğutucu benimkinden daha iyi ve soğutma için yeterli olur eğer ki kasanızın hava akışı da iyiyse.

Teşekkür ederim hocam. Aslında sizin değerlerinizde aşırı değil. Kasanız nedir?

Yeterli bir soğutma.

Sanırım alacağım soğutucu 157mm. Yeni bir kasa alacağım içinde PSU olan. Bu soğutucuyla uyumlu bir kasa önerir misiniz? Bütçem maks 5.500 TL. Birde RAM'lere temas eder mi bu soğutucu?

Sanırım alacağım soğutucu 157mm. Yeni bir kasa alacağım içinde PSU olan. Bu soğutucuyla uyumlu bir kasa önerir misiniz? Bütçem maks 5.500 TL. Birde RAM'lere temas eder mi bu soğutucu?
Ramlere temas eden kısmı çok hafif yükseltirsiniz sorun olmaz.

Kasa önerim yok çünkü herkes farklı tarzda kasa seviyor. Performans istiyorsan akvaryum kasa pek tavsiye etmem.

160mm üstü cpu soğutucu derinliğine sahip bir kasa bakabilirsin.

Hocam eğer alırsanız aldıktan sonra sıcaklık değerlerinizi yazabilir misiniz

Aynı işlemci ile birlikte peerleess assassins modeli kullanıyorum. Şu anki yaz aylarında normal olarak sıcaklık değerleri biraz arttı. Oyunlarda max 70 boşta iken 45 derecede seyrediyor mesh kasam ile birlikte. Ama normal hava şartlarında boşta 40 derece oyunlarda 60 derece oluyor. Sizin attığınız soğutucu benimkinden daha iyi ve soğutma için yeterli olur eğer ki kasanızın hava akışı da iyiyse.
7500f ile peerless assassin 120 kullanıyorum oyunlarda 60-70 cinebenchte filan 110w çekerken 90 derece görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,029
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri