uğraşma derim anakrta fln akar değmez ve neden aşırı mı ısınıyor soğutucun nedirMx6 var suan likit metal almalimiyim tehlikesi var mi?
ısınmıyorsa uğraşma değmezİsinmiyorda dahada iyi olsun kafasi frost commander 140
Hocam son zamanlarda görüyorum sizi sanırım sıcaklık değerlerini fazla önemseyen birisiniz. Gerek yok zaten dün konunuzda yeni soğutucuyla 70 lerde geziyor demiştiniz. Bende 7800x3d kullanıyorum aynı sıcaklıklar. Takmayın yani normal değerler.İsinmiyorda dahada iyi olsun kafasi frost commander 140
boşver silemiyormuşum bian hecanlandımda 9800x3d yede gidermi comanderMx6 var suan likit metal almalimiyim tehlikesi var mi?
Peki bana en kaliteli termal macun onerirmisin fiyat önemli değil noctua diyorlar thermal grizly diyorlar mx6 var bende bundan da iyi bildiğin hangisidir termal macun boss yani en yüksek olaniHocam son zamanlarda görüyorum sizi sanırım sıcaklık değerlerini fazla önemseyen birisiniz. Gerek yok zaten dün konunuzda yeni soğutucuyla 70 lerde geziyor demiştiniz. Bende 7800x3d kullanıyorum aynı sıcaklıklar. Takmayın yani normal değerler.
Bence gider çünkü bellekler alta alindi daha serin calisicak 7800x3d daha sicak calisiyor giderboşver silemiyormuşum bian hecanlandımda 9800x3d yede gidermi comander
Thermal grizzly kryonaut öneriyorlar genellikle hocam. Şuan 1 gramı 300 lira falan.Peki bana en kaliteli termal macun onerirmisin fiyat önemli değil noctua diyorlar thermal grizly diyorlar mx6 var bende bundan da iyi bildiğin hangisidir termal macun boss yani en yüksek olani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence gider çünkü bellekler alta alindi daha serin calisicak 7800x3d daha sicak calisiyor gider
hangi oyunlarda 70 dereceMx6 var suan likit metal almalimiyim tehlikesi var mi?
Sık sık değil ilk uygulamadan sonra 6 ay içinde yenilersen bakır ile daha iyi aktarıma sahip oluyor. Onun dışında 1 yılda bir yenilersen iyi olur. 2 3 yılda bir yenileyeni de gördüm ben. Senin dediğin bakır işleme kazıma mevzusu alüminyum soğutucularda geçerli. Sıvı metal alüminyum soğutucu ile kullanılamaz, tepkimeye girer. İşlemci çevresine kapton bant + çok fazla sıkmayarak sıvı metal kullanabilirsin. Laptoplara bile uyguluyorlar ama işte çok sıkmadığına emin olarak.sıvıyı sık sık yenilemen gerekecektir bakıra da işler kazımak gerek ayrıca sakarlığına gelir oraya buraya damlatır da gözünden kaçarsa iletken olduğundan cihazı da bozabilir