Neler Yeni

7800x3d,ye likit metal macun alınmalı mi?

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uğur
Mx6 var suan likit metal almalimiyim tehlikesi var mi?

Shourd

80+ Gold

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
İshak Çakır
Isıyla ilgili bir problemin yoksa hiç değmez bence.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
İsinmiyorda dahada iyi olsun kafasi frost commander 140
Hocam son zamanlarda görüyorum sizi sanırım sıcaklık değerlerini fazla önemseyen birisiniz. Gerek yok zaten dün konunuzda yeni soğutucuyla 70 lerde geziyor demiştiniz. Bende 7800x3d kullanıyorum aynı sıcaklıklar. Takmayın yani normal değerler.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam son zamanlarda görüyorum sizi sanırım sıcaklık değerlerini fazla önemseyen birisiniz. Gerek yok zaten dün konunuzda yeni soğutucuyla 70 lerde geziyor demiştiniz. Bende 7800x3d kullanıyorum aynı sıcaklıklar. Takmayın yani normal değerler.
Peki bana en kaliteli termal macun onerirmisin fiyat önemli değil noctua diyorlar thermal grizly diyorlar mx6 var bende bundan da iyi bildiğin hangisidir termal macun boss yani en yüksek olani
Mesaj otomatik birleştirildi:

boşver silemiyormuşum bian hecanlandımda 9800x3d yede gidermi comander
Bence gider çünkü bellekler alta alindi daha serin calisicak 7800x3d daha sicak calisiyor gider

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
Peki bana en kaliteli termal macun onerirmisin fiyat önemli değil noctua diyorlar thermal grizly diyorlar mx6 var bende bundan da iyi bildiğin hangisidir termal macun boss yani en yüksek olani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence gider çünkü bellekler alta alindi daha serin calisicak 7800x3d daha sicak calisiyor gider
Thermal grizzly kryonaut öneriyorlar genellikle hocam. Şuan 1 gramı 300 lira falan.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen

mamadiali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mali
sıvıyı sık sık yenilemen gerekecektir bakıra da işler kazımak gerek ayrıca sakarlığına gelir oraya buraya damlatır da gözünden kaçarsa iletken olduğundan cihazı da bozabilir :)

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
sıvıyı sık sık yenilemen gerekecektir bakıra da işler kazımak gerek ayrıca sakarlığına gelir oraya buraya damlatır da gözünden kaçarsa iletken olduğundan cihazı da bozabilir :)
Sık sık değil ilk uygulamadan sonra 6 ay içinde yenilersen bakır ile daha iyi aktarıma sahip oluyor. Onun dışında 1 yılda bir yenilersen iyi olur. 2 3 yılda bir yenileyeni de gördüm ben. Senin dediğin bakır işleme kazıma mevzusu alüminyum soğutucularda geçerli. Sıvı metal alüminyum soğutucu ile kullanılamaz, tepkimeye girer. İşlemci çevresine kapton bant + çok fazla sıkmayarak sıvı metal kullanabilirsin. Laptoplara bile uyguluyorlar ama işte çok sıkmadığına emin olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,044
Üyeler
161,384
Son üye
samsaminuy
Top Bottom