freesync deneyebilirsinDostlar durum aynen bu her oyunda olmuyor bazı oyunlarda oluyor ekran kartımı yoksa monitör kaynaklımı bu sorun (driverlar güncel ddu ile kaldırdım olmadı)
Bi dk hocam deniyim hemenfreesync deneyebilirsin
Alıntıyı görüntüle
dün bir arkadaş bu ayarları açarak çözmüştü benzer bir problemi.
Hocam monitör mü yoksa ekran kartımı bunu sebebifreesync deneyebilirsin
Alıntıyı görüntüle
dün bir arkadaş bu ayarları açarak çözmüştü benzer bir problemi.
ekran kartından olacağını sanmıyorum monitör kablosundan bile olabilir.Bi dk hocam deniyim hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam monitör mü yoksa ekran kartımı bunu sebebi
Hocam temsili görsel7800xt cs2 de 70 fps almaz ki
Monitörde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum aslında hocam bazı oyunlarda var sadeceekran kartından olacağını sanmıyorum monitör kablosundan bile olabilir.
Bunun testi varmı pekiekran kartından olacağını sanmıyorum monitör kablosundan bile olabilir.
farklı bir kablo var ise onunla deneyebilirsin onun harici testi var mı emin değilimHocam temsili görsel
Monitörde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum aslında hocam bazı oyunlarda var sadece
Bunun testi varmı peki
o ayarları aç yine oluyorsa muhtemelen kabloda bir problem vardır monitör HZ sini düşürüp dene eğer çözülürse kablo %100.Malesef farklı kablo yok neyse çokta kafaya takılacak bir şey değil
Bakayım hocamo ayarları aç yine oluyorsa muhtemelen kabloda bir problem vardır monitör HZ sini düşürüp dene eğer çözülürse kablo %100.
60 hz de daha fazlao ayarları aç yine oluyorsa muhtemelen kabloda bir problem vardır monitör HZ sini düşürüp dene eğer çözülürse kablo %100.
muhtemelen sorun kabloda veya yazılımsal bir sıkıntı ben de 7800xt kullanıyordum en güncel driver ile problem yaşamadım bu tarz açtığın bir ayar veya yapıp unuttuğun bir ayar bile olabilir.Bakayım hocam
60 hz de daha fazla