Bütçeniz nedir hocam diğer parçalar için?Arkadaşlar elimde
7900gre ve 7500f işlemci var 2 k için sistem topluyorum mönitörümde tamam 2 k
diğer birleşenlerde yardımcı olur musunuz uygun olduğu için onları aldım çok fazla sistemden anlamıyorum.
adam daha bütçe yazmamiş hemen kopyala yapıştır yapıyon bencede sen yat uyu
yok be 7900gre ve 7500f için ideal psular bunlar bu sefer sorun yok hem bütçe belirtmeme hatası bende değiltoplam bütçenizi belitirseniz daha iyi olur ona göre parça önerir arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adam daha bütçe yazmamiş hemen kopyala yapıştır yapıyon bencede sen yat uyu![]()
reisim markalı ve kazık olmadığı sürece bütcede sıkıntı yok fiyat performans olması yetiyor bana .toplam bütçenizi belitirseniz daha iyi olur ona göre parça önerir arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adam daha bütçe yazmamiş hemen kopyala yapıştır yapıyon bencede sen yat uyu![]()
reisim markalı ve kazık olmadığı sürece bütcede sıkıntı yok fiyat performans olması yetiyor bana .Bütçeniz nedir hocam diğer parçalar için?
bence sen yat uyu kafa yerinde yok kendine gelmen lazımyok be 7900gre ve 7500f için ideal psular bunlar bu sefer sorun yok hem bütçe belirtmeme hatası bende değil
Bütçen nedir bi dağılım yaotın mı parçalar için örneğin kasa için şu kadar ssd için şu kadar fln ve istediğin parçalar nedir söylersen yardımcı olmaya çalışırımArkadaşlar elimde
7900gre ve 7500f işlemci var 2 k için sistem topluyorum mönitörümde tamam 2 k
diğer birleşenlerde yardımcı olur musunuz uygun olduğu için onları aldım çok fazla sistemden anlamıyorum.
bak bütçe yokmuşbence sen yat uyu kafa yerinde yok kendine gelmen lazım![]()
ozaman psulara ekleme yapayımbak bütçe yokmuş
21.388 TL tutuyor bu şekilde hocam pahalı olur ise anakarttan kısılabilir 7500f için fazla bile olabilir atx önerdim şu yüzden hem görüntü anlamında hoş bir görüntü veriyor ve airflow konusunda da kasanın içerisini sıkıştırmadığı için daha iyi oluyorreisim markalı ve kazık olmadığı sürece bütcede sıkıntı yok fiyat performans olması yetiyor bana .
çok saol reisim sıvı soğutmaya gerek yok sanırım işlemciye o yeter her halde21.388 TL tutuyor bu şekilde hocam pahalı olur ise anakarttan kısılabilir 7500f için fazla bile olabilir atx önerdim şu yüzden hem görüntü anlamında hoş bir görüntü veriyor ve airflow konusunda da kasanın içerisini sıkıştırmadığı için daha iyi oluyor
![]()
MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Evet çokça yeterli hocamçok saol reisim sıvı soğutmaya gerek yok sanırım işlemciye o yeter her halde